Smuslik Odesláno Listopad 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2013 Zdravím mam Ps3 slim a dnes se mi stalo ze uz proste nanebehlo. zkousel jsem se dostat do recavery ale to taky nejde. konzole po zapnuti sviti zelene,ale obraz ani zvuk nenabehne.kontroloval jsem kabely zkousel jsem HDMI i druhy zapojeni ale nic TV je 100% spravne nastavena. Nějaka rada? Nebo je po smrti? Popripade jestli je mrtvej da se jeste prodat někde na ND? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lamkaxD Odesláno Prosinec 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2013 OPRAVA ASI TAKTO NIAKO.TREBA TO ROZOBRAŤ AŽ DO ZÁKLADNEJ DOSKY A NÁSLEDNE 1.OČISTI OBA ČIPY (LIEH) 2.NAPASTUJ NANOVO (PRI FAT VERZII RADÍM PORIADNE NAPASTOVAŤ RSX) 3.ULOŽ MINCE NA RSX 4.NAPASTUJ AJ MINCE 5.TROCHU PASTY DAJ AJ MEDZI TIE MINCE 6.ZLOŽ A JE TO HOTOVÉ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.