LeeR Odesláno Listopad 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2013 Dobry den chtel bych se zeptat kde stahovat hry na cracklou ps vitu? jwstli by ste mi mohli poslat nejaky web..dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nekdoa Odesláno Listopad 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2013 Myslis GBA romky do emulatoru? ;) Nebo cemu rikas "crackla" vita? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pítr Odesláno Listopad 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2013 crackla vita neni :D kdyz uz rika se tomu flash a ten na hry z vity neni jen na psp hry :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LeeR Odesláno Listopad 11, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2013 jo jasny splet sem si to ale dik to jsem potreboval vedet! a memate nejake info jestli neco pripravujou aby se dali hrat stazeny psv hry? diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pítr Odesláno Listopad 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2013 jestli ti vadi si kupovat hry tak si vitu ani neporizuj ne :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nekdoa Odesláno Listopad 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2013 no o "flashovani" vity moc zprav neni, imho si jeste pockame. U 3DS se aspon neco delo, nez vysla ta Gateway, u PS Vita ticho po pesine. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
LeeR
Dobry den chtel bych se zeptat kde stahovat hry na cracklou ps vitu? jwstli by ste mi mohli poslat nejaky web..dekuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.