Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problém s výkonem

Otázka

Odesláno

Zdravím,

chtěl bych poprosit o radu, týkající se ztráty výkonu/rychlosti notebooku Lenovo Z580. Nedávno mi začal notebook stávkovat, hry nešly spustit/měli otřesnou grafiku/pomalý chod. Nainstaloval jsem znovu ovladače, ale problém, byť se to zlepšilo, přetrval. Nyní mám s více procesy a spuštěnými programy / otevřenými složkami problém. Notebook se seká, má pomalý chod a větší odezvu mezi přepínáním na na jiné procesy. Rychlost/plynulost např hraní her se změní, když vypojím nabíječku ale pomáhá to jen u her. Chtěl bych se zeptat, zda je možné poškození hardwaru / softwaru, nebo jen poškozené napájení?

Předem děkuji za odpověď.

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno
Zdravím,

chtěl bych poprosit o radu, týkající se ztráty výkonu/rychlosti notebooku Lenovo Z580. Nedávno mi začal notebook stávkovat, hry nešly spustit/měli otřesnou grafiku/pomalý chod. Nainstaloval jsem znovu ovladače, ale problém, byť se to zlepšilo, přetrval. Nyní mám s více procesy a spuštěnými programy / otevřenými složkami problém. Notebook se seká, má pomalý chod a větší odezvu mezi přepínáním na na jiné procesy. Rychlost/plynulost např hraní her se změní, když vypojím nabíječku ale pomáhá to jen u her. Chtěl bych se zeptat, zda je možné poškození hardwaru / softwaru, nebo jen poškozené napájení?

Předem děkuji za odpověď.

Mas NTB prepnuty na vysoky vykon?Zkus se kouknout do procesu jestli ti neco nezere CPU nebo hodne RAM.Tak koukni na teploty a zkus procistit NTB od prachu....popripadne CCleaner je dobrej program na vymazani kravin atd.

Pokud to nepomuze tak reinstal systemu od zacatku.

A uvidis...je dost mozny ze pokud jsi na nem hral hry dost dlouho a casteji NTB proste uz ztratil vykon znam to moc dobre.

• 0
Odesláno

Your Lenovo Z580 may be slowing down due to power supply issues, overheating, or an aging hard drive. Try switching to "High Performance" in Power Options, check for overheating, clean the fans, and consider upgrading to an SSD. Also, test with a different charger yours might be faulty. Use Bitdefender to check for malware, and CCleaner to clean up junk and manage startup programs.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu