HGFH Odesláno Listopad 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2013 (upraveno) Zapomel jsem heslo na ipad a ten se mi na hodinu zablokoval. Poradi nekdo jak heslo zjistit bez vymazani nebo jak ipad smazat. Kdyz ho pripojim k itunes tak ten chce take heslo. Dekuji za pomoc. Upraveno Srpen 17, 2015 uživatelem HGFH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HGFH Odesláno Listopad 13, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2013 Sem stoho blbej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek1993 Odesláno Listopad 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2013 jestli mas skype tak me ho dej nebo neco poradim ti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HGFH Odesláno Listopad 13, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2013 (upraveno) Spravevo diky Upraveno Srpen 17, 2015 uživatelem HGFH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pechyk9 Odesláno Listopad 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2013 Děláš ty chyby schválně, nebo jsi opravdu takovej ♥♥♥♥♥? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HGFH Odesláno Listopad 13, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2013 (upraveno) Promin psal jsem na mobilu Upraveno Srpen 17, 2015 uživatelem HGFH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nikku Odesláno Březen 26, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2016 mám stejný problém moje mala mi zablokovala Ipad a já zapoměla heslo,nevím jak dál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.