JoHny1468628294 Odesláno Listopad 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2013 (upraveno) Dobrý den, Mám takový problém se směrovými tlačítky... uvedu příklad.. když hraji něco jen na Joysiku, tak to jde v pohodě, ale jakmile začnu mačkat směrovku, tak mi to blbne tím stylem, že mi třeba postava pomalu chodí do jedné strany (jako bych nepustil tlačítko)... Při hrách závodních, nebo kde se používají směrová tlačítka to blbne neustále .. při jízdě to zatáčí, když nechci a v metu to blouzní. (psp 2004 slim) Pod tou stříbrnou vrstvou je jeste nějaký mechanismus na vyčištění? Upraveno Listopad 14, 2013 uživatelem JoHny zamyšlení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
JoHny1468628294
Dobrý den,
Mám takový problém se směrovými tlačítky... uvedu příklad.. když hraji něco jen na Joysiku, tak to jde v pohodě, ale jakmile začnu mačkat směrovku,
tak mi to blbne tím stylem, že mi třeba postava pomalu chodí do jedné strany (jako bych nepustil tlačítko)...
Při hrách závodních, nebo kde se používají směrová tlačítka to blbne neustále .. při jízdě to zatáčí, když nechci a v metu to blouzní.
(psp 2004 slim)
Pod tou stříbrnou vrstvou je jeste nějaký mechanismus na vyčištění?
Upraveno uživatelem JoHnyzamyšlení
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
0 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.