=>*SQUITTER*<= Odesláno Listopad 17, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 17, 2013 Zdravím, před dvěma roky jsem si koupil ps3 a založil email, který jsem nepoužíval. Email byl kvůli nepoužívání seznamem smazán, a já zapomněl heslo k přihlášení do PSN. Tudíž si to heslo nemůžu zaslat na "smazaný" email. Je ještě jiné řešení, jak PSN heslo zjistit? Díky moc za odpovědi! Citovat
0 seth123 Odesláno Listopad 17, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 17, 2013 založ ten mail znovu, pokud ho teda už někdo nezaložil :D Citovat
0 =>*SQUITTER*<= Odesláno Listopad 17, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 17, 2013 Bohužel mi seznam.cz píše, že jméno nelze použít protože je již obsazeno ... - mnou, neznám ale heslo ... nebo je účet smazaný. Je ještě nějaká možnost? Citovat
0 headhot Odesláno Listopad 18, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 18, 2013 pokud znas email a zadal jsi sve real datum narozeni nebo pripadne znas kontrolni otazku,kontaktuj seznam a oni ti ho zpet aktivuji. Samozrejme schranka bude uplne prazdna. Jinak doporucuji, jednou za pul roku se na nej prihlasit,at o nej zbytecne neprijdes. Citovat
Otázka
=>*SQUITTER*<=
Zdravím,
před dvěma roky jsem si koupil ps3 a založil email, který jsem nepoužíval. Email byl kvůli nepoužívání seznamem smazán, a já zapomněl heslo k přihlášení do PSN. Tudíž si to heslo nemůžu zaslat na "smazaný" email.
Je ještě jiné řešení, jak PSN heslo zjistit?
Díky moc za odpovědi!
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.