=>*SQUITTER*<= Odesláno Listopad 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2013 Zdravím, před dvěma roky jsem si koupil ps3 a založil email, který jsem nepoužíval. Email byl kvůli nepoužívání seznamem smazán, a já zapomněl heslo k přihlášení do PSN. Tudíž si to heslo nemůžu zaslat na "smazaný" email. Je ještě jiné řešení, jak PSN heslo zjistit? Díky moc za odpovědi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 seth123 Odesláno Listopad 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2013 založ ten mail znovu, pokud ho teda už někdo nezaložil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 =>*SQUITTER*<= Odesláno Listopad 17, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2013 Bohužel mi seznam.cz píše, že jméno nelze použít protože je již obsazeno ... - mnou, neznám ale heslo ... nebo je účet smazaný. Je ještě nějaká možnost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 headhot Odesláno Listopad 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2013 pokud znas email a zadal jsi sve real datum narozeni nebo pripadne znas kontrolni otazku,kontaktuj seznam a oni ti ho zpet aktivuji. Samozrejme schranka bude uplne prazdna. Jinak doporucuji, jednou za pul roku se na nej prihlasit,at o nej zbytecne neprijdes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
=>*SQUITTER*<=
Zdravím,
před dvěma roky jsem si koupil ps3 a založil email, který jsem nepoužíval. Email byl kvůli nepoužívání seznamem smazán, a já zapomněl heslo k přihlášení do PSN. Tudíž si to heslo nemůžu zaslat na "smazaný" email.
Je ještě jiné řešení, jak PSN heslo zjistit?
Díky moc za odpovědi!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.