Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

mohl by mi někdo ze zkušenějších říct na jakém principu pracuje mechanika v xboxu ? Mám přesně na mysli jak rozpozná originální hru od pálené ? Chápu správně ,že mechanika pracuje na tom principu ,že (když to řeknu trochu programátorsky) načte DVD a hledá (nějaký) soubor podle kterého zjistí zda je dvd licencované (tudíž originální) a v případě že soubor nenajde tak přestane načítat a vypíše hlášku unrecognize disc ? Docela mě překvapilo ,že xbox neřeší pálené filmy originální ,tím pádem jsem přišel na tu myšlenku s tím souborem ,ale chtěl bych to vědět na 100% ! Ví někdo jestli to tak funguje ? nebo to pracuje na jiném principu ? A pokud jo tak na jakém (našetřte písmenkama :D ) Díky Moc.

Hezký den Přeji

Odesláno

Já bych řekl, že to mechanika zjišťuje tak, že právě kontrolní ''soubory'' jsou v místech které ti normální mechanika nevypálí. Myslím tím v místech, kde jsou data při vypalování přeplňována. Proto na korektní vypalování her XDG3 potřebuješ mechaniku, která umí korektně přeplňovat media.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu