ubercoon Odesláno Listopad 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2013 Chtěl jsem se zepta, když se chci připojit do ps store píše mi to An error ha ocurred (NW-2285-7) co stím prosím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pítr Odesláno Listopad 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2013 mozna naka udrzba skus restartovat vitu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Honza222 Odesláno Listopad 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2013 (upraveno) Ne není to údržba stalo se to spoustě lidi, že jim nešlo heslo včetně mě. Já ho vyresetoval a zadal nové a sem v pohodě. Buď tenhle bug brzy opraví nebo jedině vyresetovat jako já no... Upraveno Listopad 21, 2013 uživatelem Honza222 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pítr Odesláno Listopad 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2013 ako se to dela ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Honza222 Odesláno Listopad 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2013 normalne das forggoten password kdys se prihlasujes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pítr Odesláno Listopad 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2013 jeste si pamatovat co sem tam dal za datum narozeni ten ucet sem si delal pred 5 lety :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Honza222 Odesláno Listopad 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2013 Mi povídej :D. Taky jsem zadal někde špatný udaje a dodnes nemůžu změnit heslo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 will Odesláno Listopad 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2013 tywee sem tak n....s....r.....a......n....e.....j..... banda pitomců....to si jako už nezahraju, jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valis1 Odesláno Listopad 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2013 Zavolej na sony podporu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pítr Odesláno Listopad 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2013 jako fakt se mi chce zakladat novi ucet kdyz tady mam network pass a naky hry parada doufam ze to opravej :angry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 i0nE Odesláno Listopad 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2013 Jak opraví? Máš zresetované heslo, buď znáš datum narození nebo volej na podporu, nic jiného nečekej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pítr Odesláno Listopad 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2013 hmm supr nevim jakej sem tam dal datum narozeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valis1 Odesláno Listopad 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2013 máš ps3 a gt5? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pítr Odesláno Listopad 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2013 mam jen vitu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valis1 Odesláno Listopad 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2013 tak to musis zavzpominat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pítr Odesláno Listopad 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2013 heh dobry ted jsem si stim hral vedel jsem ze na 100% mam svuj den a mesic jen rok jsem mel jinej tak jsem zkusil a vyslo mi to asi na 15ty pokus :thx: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukan Odesláno Listopad 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2013 Bohuzel uz neznam heslo k emailu od googlu :( co ted ?Jak se mam tedy prihlasit na PSN ?Google email bohuzel nejde obnovit ....... tel. cislo ani druhy email pro obnovu nemam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 i0nE Odesláno Listopad 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2013 Učet u google máš zrušený? Tak založ ten stejný, jinak u emailu neni "zapomenute heslo" ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukan Odesláno Listopad 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2013 Ucet na googlu je stale aktivni,novy nejde zalozit.A zapomenute heslo nejde obnovit,email jsem zakladal nekdy pred x lety.Ma cenu volat sony podporu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zemakbasak Odesláno Listopad 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2013 Lukan > zavolej na podporu, vcera jsem to taky resil, za 3 min hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zemakbasak Odesláno Listopad 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2013 Meli by tam bejt kazdej den tusim 11-20 hod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 will Odesláno Listopad 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2013 jaký je tam číslo? Mě fakt srou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukan Odesláno Listopad 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2013 jaký je tam číslo? Mě fakt srou +420 225341407 každý den v čase od 11:00 do 20:00.Než tam budeš volat,připrav si jiný email,ten původní ti přepíšou na ten novej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 will Odesláno Prosinec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2013 Díky za radu...už je to OK Komunikace s podporou On: Dooobri děň ako Vám možem pomocť Já: blabla bla změnili jste mi heslo k PSN...blabla bla On: Ako já? Já som Vám nič němenil.... Já: Nemyslím Vy, ale Vaše společnost... On: Aká spoločnosť? Já: No asi SONY, ne? On: Aha....já myslel že myslíte mě osobně.... Já: Ne, myslím SONY.... On: Aha...tak čo potrebujetě? Já: Nové heslo do PSN On: moment iděm sa opýtat.... O SEDM MINUT POZDĚJI On: stě tam? Já: Ano On: chces stě resetovat heslo? Já: JO On: tak mi dajtě Váš email... ....a pak už to šlo jak po másle.... :) 12 minut hovoru :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ubercoon
Chtěl jsem se zepta, když se chci připojit do ps store píše mi to An error ha ocurred (NW-2285-7) co stím prosím?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
23 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.