ramalamadingdong Odesláno Listopad 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2007 Ahoj lidi, hele mám takovej malej problém. Chtel sem se pripojit na router jako vždy jenže psp mi router nenašlo a kdž sem dal Scan tak napsalo Internal error (00000001) a nevím co stím. Díki Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukan Odesláno Listopad 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2007 An internal error has occurred ( 00000001 ) - vtvém dosahu není žádný wifi signál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Petersss Odesláno Listopad 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2007 Zkoušel si router ne chvilku vypnout a pak zapnout?Mě se někdy stane že zamrzne-ale to tak 2x do roka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Listopad 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2007 Ahoj lidi, hele mám takovej malej problém. Chtel sem se pripojit na router jako vždy jenže psp mi router nenašlo a kdž sem dal Scan tak napsalo Internal error (00000001) a nevím co stím. Díki :) mas router pripojen k siti? ;) A spravne nakonfigurovano ci je vubec zaplej? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ramalamadingdong Odesláno Listopad 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2007 Zkoušel si router ne chvilku vypnout a pak zapnout?Mě se někdy stane že zamrzne-ale to tak 2x do roka.hele moc díki, tohl eby me nenapadlo protože internet na pc šel v pohode :) dikišup stim do archivu :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ramalamadingdong
Ahoj lidi, hele mám takovej malej problém. Chtel sem se pripojit na router jako vždy jenže psp mi router nenašlo a kdž sem dal Scan tak napsalo Internal error (00000001) a nevím co stím. Díki
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts