Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Ps4 - us/uk

Mike55

Otázka

17 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Tak sorry, špatně položená otázka. Hledám někoho kdo má více zkušeností/respektive tam jezdí třeba nakupovat atd. Kdo k tomu má prostě blíž. Pro mě by to bylo poprvé a u konzole se bojím o doručení, protože většinou je platba kartou a nemuselo by to přijít. Nechápu, že máte potřebu si z toho hned dělat srandu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

To je pravda. No muže to vyznit blbe, ja jen chtěl mit konzoli dříve jak 17.12 a na zahraničních webech jsem videl, ze se da koupit za 400 doláčů, takze finančně by to vyšlo dobre a časově taky, ale netroufám si při 10 000,- to objednat a riskovat.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

• 0
ale netroufám si při 10 000,- to objednat a riskovat.

Tak o čem je teda řeč?

Sice to vyjde ze zahraničí o něco levněji ale musíš si připočítat dopravu a CLO a jsi skoro na ceně z tuzemska. Vydržel jsi čekat 7 let tak ty 3 týdny snad počkáš :-)

Upraveno uživatelem Assassin
Odkaz ke komentáři

• 0
Tak o čem je teda řeč?

Sice to vyjde ze zahraničí o něco levněji ale musíš si připočítat dopravu a CLO a jsi skoro na ceně z tuzemska. Vydržel jsi čekat 7 let tak ty 3 týdny snad počkáš :-)

Taky jsem hodně šrotoval o tom,jak se dostat k PS4 dříve,těžce se to nevyplatí.

Celkové clo a doprava se někde pohybuje až kolem 3K a navíc doručení kolem 5.12. což si už radši těch pár dnů počkám a peníze ušetřím.

Mám přdobjednáno u czc.cz a pošta doručuje 17.12. ,osobní převzetí 13.12. je možné pouze na hlavních skladech,konkrétně Praha a Příbram,16.12. potom na kterékoliv jiné pobočce.

Odkaz ke komentáři

• 0

Clo je zlo, ale pokud se nemýlím tak clo se v evropské uni neplatí, takže by připadalo v úvahu objednání z nějáké evropské země, která je na seznamu ke dni 29. listopadu, vychází to po přepočtu na nějákých 10 850 Kč, takže cena jako u nás. Tak či tak se vyplatí počkat ty dva týdny navíc a mít jistotu dodání.

Já osobně mám objednáno přes JRC, bundle s druhým ovladačem a kamerou (kterou okamžitě prodávám), v diskuzi se píše že budou pravděpodobně odesílat již 12.12 aby to lidi měli už o víkendu doma, tak uvidíme.

Upraveno uživatelem Assassin
Odkaz ke komentáři

• 0
CLO se neplati nikdy pokud mate zbozi pro vlastni pouziti, plati se jen DPH a jen ze zemi mimo EU. Z UK tudiz zadne priplatky nehrozi.
S tím Clem a použitím pro vlastní potřebu, nemáš pravdu, objednávám pravidelně každý měsíc z USA a pokaždé musím vyřizovat proclení , DPH a celní poplatky pro poštu. Jediná možnost je si to koupit z UK, A nebo D.
Odkaz ke komentáři

• 0
CLO se neplati nikdy pokud mate zbozi pro vlastni pouziti

Ano toto platí, pokud je hodnota zboží menší než 22 EUR, pak je zboží od poplatků osvobozeno. Pokud je zboží v rozmezí 22 - 155 EUR, je osvobozeno od CLA ale je vyměřeno DPH. Jestli překročí hodnota 155 EUR, tak se platí DPH i CLO. O zboží v rámci EU jsem psal již nahoře.

Odkaz ke komentáři

• 0
Nebo respektive ještě bych se chtěl zeptat, zda mi někdo neposle E-shop, který bude mit PS4 13.12 na osobni odběr připravenou. Dík

To si se začal zajímat dost pozdě, myslím že takovej shop už nenajdeš ani v ČR tak i v zahraničí.
Odkaz ke komentáři

• 0

Ani ne. Ja se zacal zajímat mnohem dříve, ale uz v te dobe to bylo všude vyprodané. Jsme bohužel zaprdena země a pošlou nám tu par tisíc kusu, které jsou hned rozprodane. Naštěstí jsem přišel na to, ze Slováci ještě kusy mají a docela dost a do ČR posílají DPD za 200,-. Konzoli jsem u nich sehnal za 9790,-. Je fakt skoda, ze u nas uz nejsou, ale tak ty 4 dny to uz vydržím snad.

Odkaz ke komentáři

• 0
Ani ne. Ja se zacal zajímat mnohem dříve, ale uz v te dobe to bylo všude vyprodané. Jsme bohužel zaprdena země a pošlou nám tu par tisíc kusu, které jsou hned rozprodane. Naštěstí jsem přišel na to, ze Slováci ještě kusy mají a docela dost a do ČR posílají DPD za 200,-. Konzoli jsem u nich sehnal za 9790,-. Je fakt skoda, ze u nas uz nejsou, ale tak ty 4 dny to uz vydržím snad.

Tak držím palce ať ti to klapne. JInak pro ČR bylo v první vlně cca 600ks konzolí.
Odkaz ke komentáři

• 0
Ano toto platí, pokud je hodnota zboží menší než 22 EUR, pak je zboží od poplatků osvobozeno. Pokud je zboží v rozmezí 22 - 155 EUR, je osvobozeno od CLA ale je vyměřeno DPH. Jestli překročí hodnota 155 EUR, tak se platí DPH i CLO. O zboží v rámci EU jsem psal již nahoře.

ano pravda, nad 150EUR jsem jeste neobjednaval po poslednich zmenach zakona. Kde jsou ty casy kdy stacilo na balik napsat GIFT a nikdo to neresil :) kazdopadne nakup z UK je vzdy bezproblemovy at jde o jakoukoli castku.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu