Mike55 Odesláno Listopad 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2013 (upraveno) Zdravím. Dokázal by mi někdo sehnat PS4 ze zahraničí? Díky Upraveno Listopad 22, 2013 uživatelem Mike55 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 canava Odesláno Listopad 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2013 To je vtip, že ano ? :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 headhot Odesláno Listopad 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2013 (upraveno) ze zahranici uz tedka konzoli koupis, protoze ve vetsinu shopu maji napsano datum pred kterym sis to musel objednat,aby jsi mel konzoli v prvni vlne Upraveno Listopad 23, 2013 uživatelem headhot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mike55 Odesláno Listopad 22, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2013 Tak sorry, špatně položená otázka. Hledám někoho kdo má více zkušeností/respektive tam jezdí třeba nakupovat atd. Kdo k tomu má prostě blíž. Pro mě by to bylo poprvé a u konzole se bojím o doručení, protože většinou je platba kartou a nemuselo by to přijít. Nechápu, že máte potřebu si z toho hned dělat srandu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Assassin Odesláno Listopad 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2013 Proč by jsi měl proboha kupovat konzoli ze zahraničí, když u nás vychází za 3 týdny. Potom co ČNB oslabila korunu, se to snad ze zahraničí ani objednávat neoplatí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mike55 Odesláno Listopad 23, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2013 To je pravda. No muže to vyznit blbe, ja jen chtěl mit konzoli dříve jak 17.12 a na zahraničních webech jsem videl, ze se da koupit za 400 doláčů, takze finančně by to vyšlo dobre a časově taky, ale netroufám si při 10 000,- to objednat a riskovat. Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Assassin Odesláno Listopad 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2013 (upraveno) ale netroufám si při 10 000,- to objednat a riskovat. Tak o čem je teda řeč? Sice to vyjde ze zahraničí o něco levněji ale musíš si připočítat dopravu a CLO a jsi skoro na ceně z tuzemska. Vydržel jsi čekat 7 let tak ty 3 týdny snad počkáš :-) Upraveno Listopad 23, 2013 uživatelem Assassin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuDiXs Odesláno Listopad 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2013 Tak o čem je teda řeč?Sice to vyjde ze zahraničí o něco levněji ale musíš si připočítat dopravu a CLO a jsi skoro na ceně z tuzemska. Vydržel jsi čekat 7 let tak ty 3 týdny snad počkáš :-) Taky jsem hodně šrotoval o tom,jak se dostat k PS4 dříve,těžce se to nevyplatí. Celkové clo a doprava se někde pohybuje až kolem 3K a navíc doručení kolem 5.12. což si už radši těch pár dnů počkám a peníze ušetřím. Mám přdobjednáno u czc.cz a pošta doručuje 17.12. ,osobní převzetí 13.12. je možné pouze na hlavních skladech,konkrétně Praha a Příbram,16.12. potom na kterékoliv jiné pobočce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Assassin Odesláno Listopad 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2013 (upraveno) Clo je zlo, ale pokud se nemýlím tak clo se v evropské uni neplatí, takže by připadalo v úvahu objednání z nějáké evropské země, která je na seznamu ke dni 29. listopadu, vychází to po přepočtu na nějákých 10 850 Kč, takže cena jako u nás. Tak či tak se vyplatí počkat ty dva týdny navíc a mít jistotu dodání. Já osobně mám objednáno přes JRC, bundle s druhým ovladačem a kamerou (kterou okamžitě prodávám), v diskuzi se píše že budou pravděpodobně odesílat již 12.12 aby to lidi měli už o víkendu doma, tak uvidíme. Upraveno Listopad 23, 2013 uživatelem Assassin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 EvilSta Odesláno Listopad 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2013 CLO se neplati nikdy pokud mate zbozi pro vlastni pouziti, plati se jen DPH a jen ze zemi mimo EU. Z UK tudiz zadne priplatky nehrozi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Umberto Odesláno Listopad 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2013 CLO se neplati nikdy pokud mate zbozi pro vlastni pouziti, plati se jen DPH a jen ze zemi mimo EU. Z UK tudiz zadne priplatky nehrozi.S tím Clem a použitím pro vlastní potřebu, nemáš pravdu, objednávám pravidelně každý měsíc z USA a pokaždé musím vyřizovat proclení , DPH a celní poplatky pro poštu. Jediná možnost je si to koupit z UK, A nebo D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Assassin Odesláno Listopad 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2013 CLO se neplati nikdy pokud mate zbozi pro vlastni pouziti Ano toto platí, pokud je hodnota zboží menší než 22 EUR, pak je zboží od poplatků osvobozeno. Pokud je zboží v rozmezí 22 - 155 EUR, je osvobozeno od CLA ale je vyměřeno DPH. Jestli překročí hodnota 155 EUR, tak se platí DPH i CLO. O zboží v rámci EU jsem psal již nahoře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mike55 Odesláno Listopad 24, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2013 Nebo respektive ještě bych se chtěl zeptat, zda mi někdo neposle E-shop, který bude mit PS4 13.12 na osobni odběr připravenou. Dík Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Umberto Odesláno Listopad 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2013 Nebo respektive ještě bych se chtěl zeptat, zda mi někdo neposle E-shop, který bude mit PS4 13.12 na osobni odběr připravenou. DíkSent from my iPhone using Tapatalk To si se začal zajímat dost pozdě, myslím že takovej shop už nenajdeš ani v ČR tak i v zahraničí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mike55 Odesláno Listopad 24, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2013 Ani ne. Ja se zacal zajímat mnohem dříve, ale uz v te dobe to bylo všude vyprodané. Jsme bohužel zaprdena země a pošlou nám tu par tisíc kusu, které jsou hned rozprodane. Naštěstí jsem přišel na to, ze Slováci ještě kusy mají a docela dost a do ČR posílají DPD za 200,-. Konzoli jsem u nich sehnal za 9790,-. Je fakt skoda, ze u nas uz nejsou, ale tak ty 4 dny to uz vydržím snad. Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Umberto Odesláno Listopad 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2013 Ani ne. Ja se zacal zajímat mnohem dříve, ale uz v te dobe to bylo všude vyprodané. Jsme bohužel zaprdena země a pošlou nám tu par tisíc kusu, které jsou hned rozprodane. Naštěstí jsem přišel na to, ze Slováci ještě kusy mají a docela dost a do ČR posílají DPD za 200,-. Konzoli jsem u nich sehnal za 9790,-. Je fakt skoda, ze u nas uz nejsou, ale tak ty 4 dny to uz vydržím snad.Sent from my iPhone using Tapatalk Tak držím palce ať ti to klapne. JInak pro ČR bylo v první vlně cca 600ks konzolí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mike55 Odesláno Listopad 24, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2013 Tak to je pekne trapné. To jsem čekal teda rozhodne více než 600 ks... Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 EvilSta Odesláno Listopad 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2013 Ano toto platí, pokud je hodnota zboží menší než 22 EUR, pak je zboží od poplatků osvobozeno. Pokud je zboží v rozmezí 22 - 155 EUR, je osvobozeno od CLA ale je vyměřeno DPH. Jestli překročí hodnota 155 EUR, tak se platí DPH i CLO. O zboží v rámci EU jsem psal již nahoře. ano pravda, nad 150EUR jsem jeste neobjednaval po poslednich zmenach zakona. Kde jsou ty casy kdy stacilo na balik napsat GIFT a nikdo to neresil :) kazdopadne nakup z UK je vzdy bezproblemovy at jde o jakoukoli castku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mike55
Zdravím. Dokázal by mi někdo sehnat PS4 ze zahraničí? Díky
Upraveno uživatelem Mike55Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
17 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.