milidobes Odesláno Listopad 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2013 Koupil jsem HDD 250 a kdyz ho zapojim tak se me restartne xbox ale xbox ho po restartu nevidi ten HDD nevite co stim ? diky moc jsem zacatecnik...:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 figycom Odesláno Listopad 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2013 (upraveno) Jakej format hdd má je dost možné že nemá správní format zkus zformátovát na fatx a potom to vyzkoušet Odesláno z mého ST25i pomocí Tapatalk Upraveno Listopad 23, 2013 uživatelem figycom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 milidobes Odesláno Listopad 23, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2013 prave vubec nevim jak mam zjistit format HDD :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
milidobes
Koupil jsem HDD 250 a kdyz ho zapojim tak se me restartne xbox ale xbox ho po restartu nevidi ten HDD nevite co stim ? diky moc jsem zacatecnik...:cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.