kora Odesláno Listopad 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2007 Potřebuji synovi koupit psp a potřebuji poradit co koupit ,aby šly hrát iso hry. Koupil bych ho nové nejradeji v obchodě skrz záruku. Moc nerozumím tomu co mám koupit tak mi prosím poraďte , nebo mi napište odkaz , kde je to popsané. díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Listopad 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2007 Tak vse podstatne je napsano zde :) http://www.console-forum.cz/showthread.php?t=1335 Jinak pokud budes kupovat PSP...ted jiz asi slim nebot fat sezenes s hooodne velkou obtizi nebo vubec! Tak budes na Downgrade (a nasledny update na CF->tedy aby sly hrat ISO hry ) pandora battery a tu si sam doma neudelas (pokud uz nemas jedno psp s CF... tedy si budes muset najit nekoho (podle toho odkud jsi...) kdo ti udela CF... :) ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fraj Odesláno Listopad 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2007 Oboje nejde buď to budou ISO hry na úkor záruky, nebo bude syn hrát pouze koupený originály. Jakmile se totiž předělám firmware vhodný na iso a cso hry záruka se nedá uplatnit.. :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 St0rM5 Odesláno Listopad 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2007 Oboje nejde buď to budou ISO hry na úkor záruky, nebo bude syn hrát pouze koupený originály. Jakmile se totiž předělám firmware vhodný na iso a cso hry záruka se nedá uplatnit.. :( Mám zato že to jde pak přeinstalovat na originál a pak nikdo nic nepozná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Listopad 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2007 jo de to...jestli mas custom fw a chces poslat PSP na reklamaci jednoduse nahrajes z5 oficialni fw.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Barborak.Filip Odesláno Listopad 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2007 Oboje nejde buď to budou ISO hry na úkor záruky, nebo bude syn hrát pouze koupený originály. Jakmile se totiž předělám firmware vhodný na iso a cso hry záruka se nedá uplatnit.. :( Jde to přehrat zpatky ted sem mel psp na reklamaci hodil sem tam ofic.FW 2:71 a v pohode me to vzali!:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hohny Odesláno Listopad 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2007 Jde to přehrat zpatky ted sem mel psp na reklamaci hodil sem tam ofic.FW 2:71 a v pohode me to vzali!:) A aktualizovali ti firmware? Protože já budu taky reklamovat psp a doufám že mi ho neupgradnou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hipox Odesláno Listopad 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2007 Jo, vždycky aktualizujou na nejvyšší fw myslim...ale to si v pohodě spravíš, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JackColl Odesláno Listopad 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2007 Zkrátka by se dalo říct, že můžeš koupit jakékoliv PSP v jakémkoliv obchodě, pak se domluvit s někým tady na fóru, aby předělal FirmWare.. A JE TO! Kdzžtak mě opravte, ale myslím, že je to takhle jednoduchý.. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hipox Odesláno Listopad 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2007 Jo, je to jednoduchý (pro někoho ne), buď za někym zajdi a on ti to udělá přes pandoru, kdybys měl někoho v okolí a on měl psp s cfw a neměl pandoru, kup si baterku do psp a kartu (myslim 1GB) a uděláš si pandoru sám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Barborak.Filip Odesláno Listopad 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2007 A aktualizovali ti firmware? Protože já budu taky reklamovat psp a doufám že mi ho neupgradnou... jj aktualizovali me na nejnovejsi..ale pres pandoras to je parada :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kora
Potřebuji synovi koupit psp a potřebuji poradit co koupit ,aby šly hrát iso hry. Koupil bych ho nové nejradeji v obchodě skrz záruku. Moc nerozumím tomu co mám koupit tak mi prosím poraďte , nebo mi napište odkaz , kde je to popsané. díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts