Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

DLC na RGH

Deyw

Recommended Posts

Nikde jsem nenasel napsano jestli dlc se musi nejak aktivovat prez xbox nebo je tam hodim a uz jsou proste aktivovany zapnu hru a a tam budou dlc...delal jsem to podle toho navodu tady upravoval profil,prez friday patcher atd... dlc jsem nakopiroval do hdd/Content/16x0/ID hry/00000002 --- id hry tim myslim ufc3 - chci si pridat zapasniky...v filemanageru je najdu ty dlc a kdyz na ne kliknu tak se me jakoby neco pusti cerna obrazovka a pak to napise ze musim updatovat hru a znova..jenze kdyz dam update hry tak zadnej update mi to nenajde...zkousel jsem u jinych her a updaty to vyhleda takze vtom problem nebude...a zaboha proste nemuzu ty dlc zprovoznit..poradite pls ? nejakej jednoduchej navod krok po kroku...a koukam po netu na tu hru zadnej update nevysel..

Upraveno uživatelem Deyw
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dám příklad jak jsem to dělal já. Mám např. NFS prostreet staženou z originálky pomocí DVD Extract. Hdd1\Games\NFS Prostreet. DLC jsem jen nakopíroval do Hdd1\Content\16x0\45410822\00000002\dlc soubory. Nebo druhý příklad hra Battlefield 3 Mám na Usb1\Hry\Battlefield 3\45410950 vyextrahovanou pomocí Iso2god. DLC mám stejně jako v předchozím případě a chodí to, tj.Hdd1\Content\16x0\45410950\00000002\dlc soubory . Nechci ti říkat nějaký blábol, ale mám pocit, že ty DLC musíš dávat do Content na tom disku na kterém máš FSD. Já ho mám na Hdd1. Pokud ho máš např. V OnBoardMU, tak dej dlc tam a dej vědět jestli to chodí. Instalovat nebo aktivovat se nic nemusí. Mělo by to po zapnutí hry už v ní být funkční

Odkaz ke komentáři

Jeffik: mam to taky na hdd1 - takze proste si stahnu uz upraveny soubory dam priklad soubor se jmenuje 281E5A013E0E7A0A462702CA4CB25F9583445B2B54 a ten primo pretahnu do xka do slozky se hrou tedy do Hdd1\Content\16x0\45410822\00000002\ ?

ja sem to delal tak ze jsem si otevrel horizon tam je nacetl ty dlc pak jsem je prekopiroval na flashku v xboxu jsem si je nasel a dal move to hdd a pak je presunul do ty slozky jak pisu Hdd1\Content\16x0\45410822\00000002\ pak jeste nejakou appkou v xboxu jsem je unlocknul a stejne nic..no tak ja zkusim jeste nejaky jiny dlc treba ta hra je ♥♥♥♥♥..ale postup bych mel mit dobrej tak uvidime :-))

Odkaz ke komentáři

zdravim,potreboval bych poradit.stahnul sem si dlc stassis interrupted do hry aliens colonial marines na xbox 360rgh.dlc mi vubec nechce jit.at sem to delal pres flashku ze sem soubor nahral do content na hdd.mate s tim nekdo zkusenosti.dekuji za radu

Pokud to nejde je potřeba to odemknout XM360 2.0d Download - Xbox 360 Jtag XBLA / DLC / TU Content Organiser

tu složku extrahuješ.dáš do xboxu celou složku kde máš freestyle

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...

No tak ja nevim v cem je zakopany pes. Ve File Manageru se snazim pridat DLC pro Dance Central 2, kopiruji to do Hdd1/Content/16x0/kod_hry/00000002/ a nemuzu ty skladby nacist ve hre. Uz jsem zkousel vsechno a kopiroval to snad vsude. To same DC3, nevi nekdo v cem by mohl byt problem? Jinak mam RGH a cesta na hry nastavena do Hdd1/Games.

Odkaz ke komentáři

No tak ja nevim v cem je zakopany pes. Ve File Manageru se snazim pridat DLC pro Dance Central 2, kopiruji to do Hdd1/Content/16x0/kod_hry/00000002/ a nemuzu ty skladby nacist ve hre. Uz jsem zkousel vsechno a kopiroval to snad vsude. To same DC3, nevi nekdo v cem by mohl byt problem? Jinak mam RGH a cesta na hry nastavena do Hdd1/Games.

a máš stažený poslední TITLE UPDATE?

Odkaz ke komentáři

• 5 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu