Barb Odesláno Listopad 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2013 Rodinka je kompletní :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velky_muftu Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 Pridam teda aj ja moje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 Můžu se jen ta ze zvědavosti zeptat, co s těma Nintendama děláš? :-D Jestli je máš jenom vystavené v krabici, nebo každý den hraješ na jiném, nebo máš nějaké jiné využití :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 (upraveno) Je to ma*or.. a to mu jich ještě pár přijde, ho si vůbec nevšímej :D Upraveno Prosinec 9, 2013 uživatelem StefiCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velky_muftu Odesláno Prosinec 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2013 vystavene, tie okrem toho bieleho nie su na hranie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Prosinec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2013 Pěkné..moc pěknéé...mám rozjednané US Fire Emblem 3DS..doufám, že to dopadne..no pokud ne tak aspoň ušetřím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velky_muftu Odesláno Srpen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2014 Pěkné..moc pěknéé...mám rozjednané US Fire Emblem 3DS..doufám, že to dopadne..no pokud ne tak aspoň ušetřím... minule som videl tvoj yt kanal, mas este nejake 3dska okrem zeldy a yoshiho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Srpen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2014 Mám ještě luigiho speciál zelený a monster hunter obyč black. Jednoho yoshiho mám i na prodej kdybys o někom věděl. Jinak sem teď moc po konzolích nepátral a vyčkávám hlavně na MH4 jestli něco výjde. A stále se my nedaří sehnat 3DS zeldu černou. Celkem zajmavé začínají být i 2DS. Na jednom sem teď hrál celou dovolenou a velmi jsem si liboval..pokud by začli vycházet limitky i 2DS tak bych si nechal říct :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velky_muftu Odesláno Leden 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2015 tak update konzol: nateraz su to myslim ze vsetky komercne dostupne 3DSka, este mi chyba Peach Chotto, to ale kupim asi az nabuducu zimu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gambler Odesláno Září 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2015 Super, já si teďkom pořídil Majoras Mask edici a asi taky začnu sbírat:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velky_muftu Odesláno Září 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2016 tak co pani, este niekto z vas zbiera? ja som naposledy skompletizoval zbierku Nintendo Club 3DS. Celkovo ich mam aktualne 20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriprochazka Odesláno Září 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2016 Haha, tak to už je slušná sbírka no. Já je nedávno prodal všechny kamarádoj, měl jsem jenom 3 ale. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.