Domos Odesláno Listopad 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2013 cau, stahnul sem si COD Ghosts, v iso formatu to ma 16gb, dam to pres xbox tools do RGH formatu, ale ta hra ma pak jen 2 gb, delal sem to 3 znova a pokazdy to ma jen 2gb, cim to je, u novejch formuli mi to udělalo taky že to v isu melo 7gb a v RGH 4gb, ale přišlo mi že ta grafika je dost na ♥♥♥♥♥, neco podbnyho i u WRC 4.....díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rico4 Odesláno Listopad 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2013 Tak tohle piš do sekce s RGH a ne sem..a zvykej si že když stáhneš hru v ISO že má přes 8Gb..A když jí předěláš tak se ti zmenší velikost..a to že má CoD Ghosts 2gb je content který potřebuješ spustit tu hru..pokud nemáš velkou Flašku tak hru nespustíš..a jestli řešíš F1 2013?tak to píšeš asi dost špatně jeto nejlepší ročník co může bejt..tak ještě jednou piš do sekce RGH! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domos Odesláno Listopad 24, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2013 jakej content, co znamena ze v xboxu musim mit oba iso soubory plus ten rgh format? jinak dik za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Listopad 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2013 iso formát stejně Ti je v konzoli naprosto k ničemu, protože s nim nic neudělá (ani ho tam nedostaneš, protože FAT32 nebere víc jak 4GB soubory) a navíc to bude tím, že jedno DVD je HD content, kterej bys měl nahrát na HDD, aby ta grafika nebyla na srdíčka ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JuRaCZ Odesláno Listopad 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2013 Jdi do sekce s RGH a studuj temata jak na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domos Odesláno Listopad 25, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2013 tak jako na xboxu mam 24 her v rgh, to COD je prvni hra u ktery mi to udělalo, tak proto se ptam co delam špatně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Listopad 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2013 nerozčiluj se hned, přečti si znovu, co jsem napsal a běž se podívat do sekce "RGH".... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domos Odesláno Listopad 25, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2013 do xbox tools dám obě iso soubory najednou, oba to extrahuje zvlast ale udělá to jen jeden, 2gb velikej soubor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Listopad 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2013 ... běž se podívat do sekce "RGH".... tak nevím, co je na tom tak složitý..... takhle http://console-forum.net/tema/162175-cod-ghosts a pak takhle http://console-forum.net/tema/159027-jak-spustit-gta-5-na-xboxu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.