daniel555d Odesláno Listopad 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2013 Ahoj Vím že tu jsou podobná témata, ale ty se týkají buď jednotlivých her nebo PC zombie her Potřeboval bych poradit nějakou dobrou zombie hru, ke které bych se i po dohrání příběhu rád vrátil. Ale Residen Evil se mi moc nezamlouvá a Left4Dead to samé. Rád bych nějakou s otevřeným světem ( jestli jsou nějaké) Uvažuji nad The Walking Dead, ale nejspíš bych volil něco více akčního Ale těch her je hrozně moc a tak bych radši dal na vaše osobní zkušenosti ;) Mám odehráno: Dead Island, Dead Island Riptide Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duha.85 Odesláno Prosinec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2013 Red Dead Redemption: Undead Nightmare Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paranps2 Odesláno Prosinec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2013 Dead rising 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daniel555d Odesláno Prosinec 3, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2013 No nad tím Red Dead Redemtion jsem přemýšlel, ale není to příliš krátké když je to DLC? A Dead rising mi připadá úplně šílený :D Díky za odpovědi ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paranps2 Odesláno Prosinec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2013 To dlc neni kratky je to otevrenej svet takze zombie tam jsou furt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.