losmann Odesláno Listopad 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2013 Dobrý den potřeboval bych poradit vyměnil jsem v ps3 hdd 220 gb za 320 gb a začala se my sekat nevíte čím to může být a jak to opravit?Děkují Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LeoshMX Odesláno Listopad 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2013 Nemá ten HDD pomalou rychlost? (RPM) V jaké hře se to děje? Nebo to už je v XMB? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 losmann Odesláno Listopad 26, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2013 je to hdd z ps3 tak rychlost by měla být v pořádku zatím jsem to sledoval u hry fifa 10 fifa street a spartakus legend a u některých jako je assassins creed 3 se zadrhávají a opožďují fmv sekvence Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
losmann
Dobrý den potřeboval bych poradit vyměnil jsem v ps3 hdd 220 gb za 320 gb a začala se my sekat nevíte čím to může být a jak to opravit?Děkují
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.