Jeffik Odesláno Listopad 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2013 Ahoj, chci se zeptat jestli máte někdo podobný problém. Procházím hry v knihovně nebo někdy, když chci hru pustit a přijde Freestyle 3 crashed, what would you like to do? Na výběr Restart F3, Go back to NXE a Try to countinue. Ať dám cokoliv konzole se kousne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Listopad 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2013 Ahoj, kolik tam mas her ? Dej pripadne defaultni nastaveni, vymazani FSD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeffik Odesláno Listopad 25, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2013 V xbla asi 400. To už jsem zkoušel a i znovu FSD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Listopad 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2013 Delalo mi to taky, pak jsem dal restart cele konzole a OK, her tam mam cca 200 a pohoda. Asi jich tam mas moc. Zkus se pripojit na jiny profil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeffik Odesláno Listopad 25, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2013 Ok, zkusím. Zatím díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeffik Odesláno Listopad 26, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2013 Tak jich tam bylo asi fakt moc. Už to vypadá v poho. Půlku jsem dal do xbox live arcade a půlku vedle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Listopad 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2013 Paráda a snad to bude někomu užitečné při řešení problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.