Lukan Odesláno Listopad 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2007 Caues chtěl sem si připojit PS3 na můj LCD monitor ale ouuvej :( píše mi to na monitoru tuto hlášku OUT OF FREQUENCY Monitor mám tento http://www.lcd4u.cz/Belinea-101720-17-LCD-8ms-cernostribrny-DVI-D-USB-hub-repro-2x-1W-gid7763.htm Vše na propojení mám ( HD Fury,kabely atd...... ) ale obraz žádný :( Všem děkuji za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 g00dFeLLa´z Odesláno Listopad 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2007 Že by kvůli tomu,že máš monitor 4:3 a PS3 je dělaná pro 16:9? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukan Odesláno Listopad 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2007 Že by kvůli tomu,že máš monitor 4:3 a PS3 je dělaná pro 16:9? Hele fakt netusim cim to muze byt ale je to mozny mozna jeste nekdo poradi ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 g00dFeLLa´z Odesláno Listopad 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2007 Hele fakt netusim cim to muze byt ale je to mozny mozna jeste nekdo poradi ... Heleď poradím ti,protože tady ti asi nikdo jinej neporadí. Jdi na www.pc-help.cz. Je to fórum,kde se počítačema odborně zajímaj. Sám jsem tam už psal o pomoc a pomohly mi a docela rychle. Zaregistruj se a do správné kategorie si napiš příspěvek a on ti někdo poradí... Ty pts. co jsi mi tenkrát vyfouk by mi neuškodily,přeci jenom máš o 10% víc jak já... Díky. :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Lukan
Caues chtěl sem si připojit PS3 na můj LCD monitor ale ouuvej :( píše mi to na monitoru tuto hlášku OUT OF FREQUENCY
Monitor mám tento http://www.lcd4u.cz/Belinea-101720-17-LCD-8ms-cernostribrny-DVI-D-USB-hub-repro-2x-1W-gid7763.htm
Vše na propojení mám ( HD Fury,kabely atd...... ) ale obraz žádný :(
Všem děkuji za pomoc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.