libcenko Odesláno Listopad 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2013 (upraveno) Toto téma je o hrách, které tzv. nejsou plnohodnotné. Jsou to hry označovány jako indie, nekomerční, nezávislé nebo prostě ostatní. Bylo by fajn, kdyby jste sem psali tipy na takové "ostatní" hry a případně komentáře k nim (autorské mini recenze). Já si na takových hrách rád ujíždím, ale hlavně si u nich odpočinu. I když některé hry dají mozkovým závitům zabrat. Upraveno Listopad 25, 2013 uživatelem libcenko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libcenko Odesláno Listopad 25, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2013 (upraveno) Jako první doporučuji hru RAIN. Tuto hru jsem si opravdu užil. I když to bylo asi jen 5 hodin. Příběh je chytlavý skoro až filmový, takový nejasný ale emočně silný. Není potřeba louskat složité slangová dialogy v angličtině a o to více si hru užiji. Ale nejvíce mě bavil ten princip hry na kterém je založena (jste vidět pouze na dešti). I když někdy ani nevidíte svou postavu, pouze stopy. (některými recenzenty za toto odsuzováno) Hru doporučuji. Opravdu dobrá práce. Na PStore asi za 300 Kč. Upraveno Listopad 25, 2013 uživatelem libcenko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libcenko Odesláno Listopad 25, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2013 Dále mohu doporučit Lemmings, které všichni známe a já jsem se k nim na PS3 s chutí vrátil. Tuto hru netřeba komentovat. Na PStore stojí asi 150 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libcenko Odesláno Listopad 26, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2013 Kdo má chuť si zaskákat v plošinovce s 3D prvky s hezkou grafikou a slušným příběhem, ať zkusí PID. Není to úplně nějaký zázrak, ale potěší a na nějakou dobu rozhodně zabaví. Ze začátku to je velmi pozitivní ale postupem hry to začíná být na jedno brdo. No, je to skákačka! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libcenko Odesláno Prosinec 12, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2013 Doporučuji hru PAPO and YO. Cena je kolem 200 Kč na PStore. Doba hraní asi 4 hodiny. Mě osobně ta hra bavila. Probíháte malebným městským prostředím drobných domků. Zřejmě odněkud z jižní ameriky. Postupně aktivujete různé mechanismy a pak se dějí zajímavé věci (hlavně vizuálně). A to vše proto, aby jste se dostali dále. Celá hra je vlastně metafora na agresivního, despotického otce, který chlastá. Dle mého názoru hodně zajímavá inspirace pro hru. Jsem rád, že jsem to hrál a že vůbec taková hry vznikla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libcenko Odesláno Prosinec 12, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2013 Možná bych i do tohoto tématu zařadil hru I am alive. Postapokaliptický město. Boj o přežití. Dobrodružství! Já jsem s grafickou stránkou spokojen-podtrhuje situace. S příběhem také, ale...! Konec zklamal, autoři si zřejmě nechávají zadní dvířka na pokračování. Zajímavé jsou způsoby řešení konfliktů. Pomáháte lidem. Dost se někam leze-šplhá,hledáte cesty. Řešíte rozložení sil. Za mě doporučuji! Dobrá investice. Já to hrál 8 hodin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libcenko Odesláno Prosinec 12, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2013 Tak jsem dnes dohrál Stick it To the man. To, že se snažím eliminovat hry založené na dialogu. Abych se nemusel soustředit na překlad a spíše si užíval obraz. Tak v této hře je to naprosto naopak. Je založená na dialogu, ale neodolal jsem vizuální stránce hry a šel jsem do ní. DOPORUČUJI! Angličtina není náročná. S obrazem, titulky a parádním dabingem je to jeden celek, který se opravdu povedl. Celá hra je vtipná, absurdní, nádherná, originální! Osobně jsem nadšen! Za 350 Kč na PStore to stojí za to. Herní doba pouze kolem 4 hodin, ale to nevadí. Je to akorát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libcenko Odesláno Prosinec 12, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2013 (upraveno) Mrzí mě, že nikdo z místních uživatelů nepřihodí nějaké své postřehy na toto téma!!! ..byl bych vděčný, kdyby mi někdo, něco doporučil ze své zkušenosti. Upraveno Prosinec 12, 2013 uživatelem libcenko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenri Odesláno Prosinec 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2013 (upraveno) Za me mohu doporucit Limbo, je jak na PS 3 tak na PS Vita a celkem misty tezsi logicke hadanky, ale da se vyresit a ma to zajimavou temnou atmosferu a stylizaci. Na PSN tusim kolem 400kc, nevim presne kupoval jsem to v akci.. Oprava: Aktualni cena Limba pri obe konzole je 270Kc. Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk Upraveno Prosinec 13, 2013 uživatelem Fenri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libcenko Odesláno Prosinec 13, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 (upraveno) Díky Fenri. Také jsem to hrál. A přesně jak píšeš. Jen bych doplnil, roztomile morbidní :) Upraveno Prosinec 13, 2013 uživatelem libcenko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenri Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Tak jsem koukal a stoji obe verze 270Kc :). Jinak indie moc nehraju, ted mam o vikendu v planu zkusit Contrast na PS4 tak kdyztak pak napisu jaky to bylo az dohraju :) Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libcenko Odesláno Prosinec 13, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Contrast mám. Ale ještě jsem nehrál. Mě indie hry opravdu baví. Určitě napiš. Teď hraju TOKYO JUNGLE. První dojmy jsou šílené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libcenko Odesláno Únor 14, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2014 Doporučuji Ibb a Obb. Logická plošinovka s jednoduchým, příjemným soundtrackem a grafikou. Ovládáte dvě postavičky, levým a pravým joystickem, které si vzájemně musí pomoct projít trasu a sesbírat diamanty. Lze hrát na jedné konzoli a také online. Pokud by měl někdo zájem, read si zahraju. Hru doporučuji ale bohužel nevím cenu na PS. Já za ní dal asi 200, když vyšla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libcenko Odesláno Únor 14, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2014 TOKYO JUNGLE. Je to šílené, divné, absurdní, nevkusné. Je to japonské. Ale zároveň nějakým způsobem hratelně chytlavé. Kdo to hrál ví. Vyberete si zvíře a snažíte se udržet rod po co nejvíce generací. Zprvu máte na výběr srnku a psa. Mapa je prostředí města, kde nejsou lidé pouze zvířata, která se vzájemně loví dle zákonů přírody. No, a také sbíráte dárky jako šaty atd. Více to nebudu rozepisovat. To se musí vidět-hrát alespoň pár hodin :)) Doporučuji labužníkům na japan style a hodně netradiční hry. Na PS asi za 300. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.