Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

OstatnÍ hry

libcenko

Recommended Posts

Toto téma je o hrách, které tzv. nejsou plnohodnotné.

Jsou to hry označovány jako indie, nekomerční, nezávislé nebo prostě ostatní.

Bylo by fajn, kdyby jste sem psali tipy na takové "ostatní" hry a případně komentáře k nim (autorské mini recenze).

Já si na takových hrách rád ujíždím, ale hlavně si u nich odpočinu. I když některé hry dají mozkovým závitům zabrat.

Upraveno uživatelem libcenko
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jako první doporučuji hru RAIN. Tuto hru jsem si opravdu užil. I když to bylo asi jen 5 hodin. Příběh je chytlavý skoro až filmový, takový nejasný ale emočně silný. Není potřeba louskat složité slangová dialogy v angličtině a o to více si hru užiji. Ale nejvíce mě bavil ten princip hry na kterém je založena (jste vidět pouze na dešti). I když někdy ani nevidíte svou postavu, pouze stopy. (některými recenzenty za toto odsuzováno)

Hru doporučuji. Opravdu dobrá práce. Na PStore asi za 300 Kč.

Upraveno uživatelem libcenko
Odkaz ke komentáři

Kdo má chuť si zaskákat v plošinovce s 3D prvky s hezkou grafikou a slušným příběhem, ať zkusí PID.

Není to úplně nějaký zázrak, ale potěší a na nějakou dobu rozhodně zabaví. Ze začátku to je velmi pozitivní ale postupem hry to začíná být na jedno brdo.

No, je to skákačka!

Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...

Doporučuji hru PAPO and YO. Cena je kolem 200 Kč na PStore. Doba hraní asi 4 hodiny. Mě osobně ta hra bavila. Probíháte malebným městským prostředím drobných domků. Zřejmě odněkud z jižní ameriky. Postupně aktivujete různé mechanismy a pak se dějí zajímavé věci (hlavně vizuálně). A to vše proto, aby jste se dostali dále. Celá hra je vlastně metafora na agresivního, despotického otce, který chlastá. Dle mého názoru hodně zajímavá inspirace pro hru. Jsem rád, že jsem to hrál a že vůbec taková hry vznikla.

Odkaz ke komentáři

Možná bych i do tohoto tématu zařadil hru I am alive. Postapokaliptický město. Boj o přežití. Dobrodružství!

Já jsem s grafickou stránkou spokojen-podtrhuje situace. S příběhem také, ale...! Konec zklamal, autoři si zřejmě nechávají zadní dvířka na pokračování.

Zajímavé jsou způsoby řešení konfliktů. Pomáháte lidem. Dost se někam leze-šplhá,hledáte cesty. Řešíte rozložení sil.

Za mě doporučuji! Dobrá investice. Já to hrál 8 hodin.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem dnes dohrál Stick it To the man. To, že se snažím eliminovat hry založené na dialogu. Abych se nemusel soustředit na překlad a spíše si užíval obraz. Tak v této hře je to naprosto naopak. Je založená na dialogu, ale neodolal jsem vizuální stránce hry a šel jsem do ní. DOPORUČUJI!

Angličtina není náročná. S obrazem, titulky a parádním dabingem je to jeden celek, který se opravdu povedl.

Celá hra je vtipná, absurdní, nádherná, originální!

Osobně jsem nadšen! Za 350 Kč na PStore to stojí za to.

Herní doba pouze kolem 4 hodin, ale to nevadí. Je to akorát.

Odkaz ke komentáři

Za me mohu doporucit Limbo, je jak na PS 3 tak na PS Vita a celkem misty tezsi logicke hadanky, ale da se vyresit a ma to zajimavou temnou atmosferu a stylizaci. Na PSN tusim kolem 400kc, nevim presne kupoval jsem to v akci..

Oprava: Aktualni cena Limba pri obe konzole je 270Kc.

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk

Upraveno uživatelem Fenri
Odkaz ke komentáři

• 2 months later...

Doporučuji Ibb a Obb. Logická plošinovka s jednoduchým, příjemným soundtrackem a grafikou. Ovládáte dvě postavičky, levým a pravým joystickem, které si vzájemně musí pomoct projít trasu a sesbírat diamanty. Lze hrát na jedné konzoli a také online. Pokud by měl někdo zájem, read si zahraju. Hru doporučuji ale bohužel nevím cenu na PS. Já za ní dal asi 200, když vyšla.

Odkaz ke komentáři

TOKYO JUNGLE. Je to šílené, divné, absurdní, nevkusné. Je to japonské. Ale zároveň nějakým způsobem hratelně chytlavé. Kdo to hrál ví.

Vyberete si zvíře a snažíte se udržet rod po co nejvíce generací. Zprvu máte na výběr srnku a psa. Mapa je prostředí města, kde nejsou lidé pouze zvířata, která se vzájemně loví dle zákonů přírody. No, a také sbíráte dárky jako šaty atd. Více to nebudu rozepisovat. To se musí vidět-hrát alespoň pár hodin :))

Doporučuji labužníkům na japan style a hodně netradiční hry. Na PS asi za 300.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu