LeoshMX Odesláno Listopad 26, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 26, 2013 Zdravím, předem chci napsat že jsem hledal i tady, i na googlu ale nic jsem nenašel. Když budu mít flashnuté PS3, v tom GTA V a budu chtít hrát online s 1 kamarádem, můžou mě zabanovat konzoli nebo ne? Díky. Citovat
0 LeoshMX Odesláno Listopad 26, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 26, 2013 Díky :) Ale rád bych to věděl 100%.. Ikdyž, zabanovaná konzole se dá nějak odbanovat ne? Třeba u Battlefieldu je to riziko hodně velké že? A četl jsem někde že Rockstar spustil další vlnu banování nebo co, tak nevím Citovat
0 Mušák Odesláno Listopad 26, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 26, 2013 Jde to odbanovat pomocí jedné aplikace. Citovat
Otázka
LeoshMX
Zdravím, předem chci napsat že jsem hledal i tady, i na googlu ale nic jsem nenašel.
Když budu mít flashnuté PS3, v tom GTA V a budu chtít hrát online s 1 kamarádem, můžou mě zabanovat konzoli nebo ne? Díky.
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.