LeoshMX Odesláno Listopad 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2013 Zdravím, předem chci napsat že jsem hledal i tady, i na googlu ale nic jsem nenašel. Když budu mít flashnuté PS3, v tom GTA V a budu chtít hrát online s 1 kamarádem, můžou mě zabanovat konzoli nebo ne? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mušák Odesláno Listopad 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2013 Riziko je malé ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LeoshMX Odesláno Listopad 26, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2013 Díky :) Ale rád bych to věděl 100%.. Ikdyž, zabanovaná konzole se dá nějak odbanovat ne? Třeba u Battlefieldu je to riziko hodně velké že? A četl jsem někde že Rockstar spustil další vlnu banování nebo co, tak nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mušák Odesláno Listopad 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2013 Jde to odbanovat pomocí jedné aplikace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
LeoshMX
Zdravím, předem chci napsat že jsem hledal i tady, i na googlu ale nic jsem nenašel.
Když budu mít flashnuté PS3, v tom GTA V a budu chtít hrát online s 1 kamarádem, můžou mě zabanovat konzoli nebo ne? Díky.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.