deejaymajo Odesláno Listopad 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2013 Zdravim neviete mi niekto poradit nebezi mi na xboxe s rgh nfs rivals ked ho zapnem chece odomna profil dam acko a zamzrne konzola vopred dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macros Odesláno Listopad 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2013 Mě běží normálně rozbalil jsem ho, dal do her a složku na textury do content a funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwclubcz Odesláno Prosinec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2013 mám stejný problem. stáhnul jsem Rivals a po převodu iso souboru přes iso2goo a vložení do xboxu mi to po zapnutí chce instalovat HD contect a sekne se to. díval jsem se i na youtube.com na návody,ale ty soubory,se kterýma manipulují tam nemam. mam tam jen data cca 00-51. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JuRaCZ Odesláno Prosinec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2013 zkuste to vyextrahovat pres xbox image browser a spustit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Prosinec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2013 Mě běží normálně rozbalil jsem ho, dal do her a složku na textury do content a funguje přesně tak jsem to udělal a taky mi běží naprosto v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda66 Odesláno Prosinec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2013 mám stejný problem. stáhnul jsem Rivals a po převodu iso souboru přes iso2goo a vložení do xboxu mi to po zapnutí chce instalovat HD contect a sekne se to. díval jsem se i na youtube.com na návody,ale ty soubory,se kterýma manipulují tam nemam. mam tam jen data cca 00-51. Děláš si tady z ostatních legraci nebo neumíš číst? Zase stále dokola po x-té otázky na jedno a to samé. Když budeš hledat tak na své otázky najdeš odpověď. Jen to chce zapnout mozek, hledat a když nenajdeš tak pak se teprve hloupě ptát na to samé co se ptalo x lidí před tebou. Ale odpověď na svůj problém tady najdeš !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.