Pitris07 Odesláno Listopad 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2013 Může mi někdo poradit? Hodlám kupovat PS3 a chci jej využívat mimo jiné pro přehrávání 3D filmů. Zajímá mě, jestli při koupi konsole 500 GB mohu přehrávat stáhnuté 3D filmy. Kamarád to zkoušel a nejde mu to, jen přehrávání z Blueray ve 3D. Chci si to jen ověřit, protože bych potom asi nepotřeboval tak velký HDD. A stačí vůbec ten 12 GB čistě pro hry? Moc děkuji za odpovědi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tbbc Odesláno Listopad 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2013 (upraveno) Mam ps3 chvilku a 3D blu-ray filmy přehrává co se týká stáhnutých asi ne. A kvalitní 3D stahlý film má velkou velikost a dat.tok. A 12GB je málo taky jsem si kupoval 12GB a pozdeji 500GB hdd s rámečkem každá hra se instaluje aspoň částečně na hdd aby se dlouho nenačítala. Sent from my Windows Phone 8X by HTC using Tapatalk Upraveno Listopad 27, 2013 uživatelem tbbc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.