NuDiXs Odesláno Listopad 28, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 28, 2013 Ahoj, zakoupil jsem tento telefon a mám následující problém. Většina aplikací/her při instalaci spadne,přikládám odkaz na video,které jsem s tímto problémem natočil. http://uloz.to/xMoK49tg/wp-20131127-192829z-mp4 Prosím o pomoc,zkoušel jsem už spousty rad,mazání dat,tovární nastavení atd atd,nic nezabralo,děkuji. Napadl mě root,ale vůbec nemám tušení jak na to,všude je 1000 návodů,nějakej ROOT pak zas nějakej bootloader,nechápu co první atd atd. Android mám 4.1.2 Citovat
0 perrek Odesláno Prosinec 1, 2013 Nahlásit Odesláno Prosinec 1, 2013 hele na to se vyprdni, telefon normalne reklamuj, vypada to na vadu softwaru Citovat
0 NuDiXs Odesláno Prosinec 2, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 2, 2013 hele na to se vyprdni, telefon normalne reklamuj, vypada to na vadu softwaru Nakonec zázračně zabral tento návod: 1. Otevřete „Obchod Google Play“ aplikaci a stiskněte tlačítko Domů pro návrat 2. Přejděte na Nastavení> Aplikace> Správa aplikací> Vše 3. Vyberte „Vše“ kartu> Hledat „Obchod Google Play “ a stiskněte jej otevřete. 4. Stisknutím tlačítka „Vymazat mezipaměť“ 5. Stisknutím tlačítka „Vynutit ukončení“ 6. Vrátit se zpět do „Nastavení> Aplikace> Správa aplikací> Vše 7. Stiskněte tlačítko „Google Services Framework“ 8. Stiskněte „Mazání dat“ 9. Stisknutím tlačítka „Vynutit ukončení“ 10. Start „ Obchod Google Play “ a to by mělo skončit chybou 11. Restartovat tablet. Jakmile se váš tablet restartoval Google Play Store by měl fungovat. Citovat
Otázka
NuDiXs
Ahoj,
zakoupil jsem tento telefon a mám následující problém.
Většina aplikací/her při instalaci spadne,přikládám odkaz na video,které jsem s tímto problémem natočil.
http://uloz.to/xMoK49tg/wp-20131127-192829z-mp4
Prosím o pomoc,zkoušel jsem už spousty rad,mazání dat,tovární nastavení atd atd,nic nezabralo,děkuji.
Napadl mě root,ale vůbec nemám tušení jak na to,všude je 1000 návodů,nějakej ROOT pak zas nějakej bootloader,nechápu co první atd atd.
Android mám 4.1.2
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.