Dejdinho Odesláno Listopad 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2013 Zdravim, chci si koupit z bazaru NHL 13 a chci se zeptat jak je to s těma online passama? Pokud už byl jednou použit, já už ho nebudud moct použít. Nedávno jsem ale četl, že EA se chystá online passy zrušit, stalo se tak už? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 medion95 Odesláno Listopad 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2013 Ahoj, EA Sports online passy zrušilo. Takže, když koupíš bazarovku, tak online pass nebudeš potřebovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dejdinho Odesláno Listopad 28, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2013 Děkuju za odpověď. Takže mi online mód normálně půjde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 medion95 Odesláno Listopad 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2013 Ano půjde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 irenko Odesláno Prosinec 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2013 zdravím vo spolok, deckám som kúpil na Ježiška PS3-ku a k tomu PLUSko a aj pár hier, jednou z nich je Ratchet & Clank: All 4 one (krabicovka) v krabici bol online pass kód, lenže keď ho zadám, či už v konzole v PSN, alebo aj na Store cez PC, vypíše, že je nekorektný, alebo po uplinutí platnosti :( , (iné kódy, ako napr. dobitie peňaženky, som použil bez problému ako by som mal postupovať? reklamovať u predajcu. alebo kontaktovať nejakú linku podpory, alebo majú decká jednoducho smolu? vďaka za radu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 taurus Odesláno Prosinec 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2013 aky mas vytvoreny ucet?...v ktorej krajine?....a aku mas verziu hry? EU alebo USA? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 irenko Odesláno Prosinec 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2013 účet mám CZ a placka je podľa všetkého US, vzadu na štítkoch je "Sony Computer Entertainment America LLC" kupovane na progamingshop.sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 taurus Odesláno Leden 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2014 Ked chces zadat Online Pass na US verzii hry (BLUS,BCUS - zboku obalu hry) - musis vytvorit US ucet a kod zadat tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Dejdinho
Zdravim, chci si koupit z bazaru NHL 13 a chci se zeptat jak je to s těma online passama? Pokud už byl jednou použit, já už ho nebudud moct použít. Nedávno jsem ale četl, že EA se chystá online passy zrušit, stalo se tak už?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.