Dejdinho Odesláno Listopad 28, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 28, 2013 Zdravim, chci si koupit z bazaru NHL 13 a chci se zeptat jak je to s těma online passama? Pokud už byl jednou použit, já už ho nebudud moct použít. Nedávno jsem ale četl, že EA se chystá online passy zrušit, stalo se tak už? Citovat
0 medion95 Odesláno Listopad 28, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 28, 2013 Ahoj, EA Sports online passy zrušilo. Takže, když koupíš bazarovku, tak online pass nebudeš potřebovat. Citovat
0 Dejdinho Odesláno Listopad 28, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 28, 2013 Děkuju za odpověď. Takže mi online mód normálně půjde? Citovat
0 irenko Odesláno Prosinec 26, 2013 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2013 zdravím vo spolok, deckám som kúpil na Ježiška PS3-ku a k tomu PLUSko a aj pár hier, jednou z nich je Ratchet & Clank: All 4 one (krabicovka) v krabici bol online pass kód, lenže keď ho zadám, či už v konzole v PSN, alebo aj na Store cez PC, vypíše, že je nekorektný, alebo po uplinutí platnosti :( , (iné kódy, ako napr. dobitie peňaženky, som použil bez problému ako by som mal postupovať? reklamovať u predajcu. alebo kontaktovať nejakú linku podpory, alebo majú decká jednoducho smolu? vďaka za radu :) Citovat
0 taurus Odesláno Prosinec 27, 2013 Nahlásit Odesláno Prosinec 27, 2013 aky mas vytvoreny ucet?...v ktorej krajine?....a aku mas verziu hry? EU alebo USA? Citovat
0 irenko Odesláno Prosinec 28, 2013 Nahlásit Odesláno Prosinec 28, 2013 účet mám CZ a placka je podľa všetkého US, vzadu na štítkoch je "Sony Computer Entertainment America LLC" kupovane na progamingshop.sk Citovat
0 taurus Odesláno Leden 1, 2014 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2014 Ked chces zadat Online Pass na US verzii hry (BLUS,BCUS - zboku obalu hry) - musis vytvorit US ucet a kod zadat tam. Citovat
Otázka
Dejdinho
Zdravim, chci si koupit z bazaru NHL 13 a chci se zeptat jak je to s těma online passama? Pokud už byl jednou použit, já už ho nebudud moct použít. Nedávno jsem ale četl, že EA se chystá online passy zrušit, stalo se tak už?
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.