koreko Odesláno Listopad 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2013 Zdravíčko ! Mám PC sestavu, která je stará rok. Podle komponentů by to mělo mít jakš takš výkon. No, ale ten výkon je nějaký pofidérní. Battlefield 4 na NORMAL mi jede na 30Fps. Zato natáčení Minecraftu FRAPSem mi jede na nestabilních 25. Přijde mi to setsakramenstky divný, že kámoš, který má o kotel horší AMD procesor a grafiku, to točí na stabilních 60 FPS... Není to třeba tím, že mám v PC nějaké viry, které mi berou výkon ? Máte nějakou užitečnou radu ? Sestava : AMD Phenom II X4 965 Black Edition ATI/AMD Radeon HD 6770 MSI 880GMA-E35(FX) (MS-7641) Kingstom Hyper X Blue 8GB A hadr je myslím Caviar Blue/black 500 GB 7200/min.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carny Odesláno Listopad 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2013 BF4 dávám na totožné grafice a G2020 na Med-High přes 40FPS Multiplayer, chyba je u tebe .. Stáhni si CCleaner a vyčisti vše, odstraň nepotřebné soubory, projeď systém antivirusem .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Listopad 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2013 co zkusit stahnout nove ovladace ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koreko Odesláno Listopad 30, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2013 CCleanerem čistím každý týden.. Nove ovladace ? No, jenom na grafarnu stahuju nove ovladače, ale na nic jiného jsem nestahoval.. Podívám se, co chce update, a podám hlášení ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koreko Odesláno Prosinec 2, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2013 Tak problém přetrvává... Mám nejnovější ovladače na všechno (snad kromě CPU, ale na to ovladač asi není)... Fraps mám nastavený na half size 60 FPS, a hru mám nastavenou na střední grafiku,generaci, a tak.. Vážně mě to už začíná štvát :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 Přeinstaluj win .. Myslim komplet format a na novo naistalovat win, zadny reistall Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koreko Odesláno Prosinec 5, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 Ouky, a fakt je to tím ? Já jen že třeba jiní mají PC staré 3 roky, a stejný výkon.. Bylo by fajn mi ten problém nějak popsat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 tam může být "miliony" možných věcí, co to může způsobovat .. Jestli si hold nevíš rady a prostě základní postupy si zkusil, tak prostě reinstall, nic jiného ti nezbyde. A když jsi mluvit o virech co takhle si stáhnout aspoň základní free antivir a projíždět pc aspoň 1 do měsíce a nechodit na pofidérní stránky . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koreko Odesláno Prosinec 6, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2013 Mám free Avast, a na pofidérní stránky moc nechodím... Ještě mě napadlo, že jsou spuštěné nějaké divné procesy, které zatěžují cpu/gpu... Projedu PC antivirem, a uvidím ;) PC se mi enchce reinstalovat, protože ty data nemám kam dat.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.