Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Xbox 360 Slim se nechce zapnout

Otázka

Odesláno

Zdravím, mám dost závažný problém s Xboxem, když ho zapnu, respektive chci zapnout, pouze se rozsvítí zelená kontrolka na Power Buttonu zacinká zvuk a nic se neděje. Nejprve mi xmod poradil ať zkusím vyměnit HDMI za A/V kabel, Xbox se zapnul, tak jsem myslel že tím je problém vyřešen. Ale za 2 dny ten samý problém, ale výměna kabelu nepomohla. Jinak Xbox je Slim verze má FSD3.

Budu strašně vděčný když někdo najde způsob jak to zprovoznit, už jsem zoufalý a nevím co s tím.

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Dnes jsem tak nějak zkoušel všechno možné. Jednou začal xbox bootovat, ale objevila se tam jakási modrá obrazovka Xell Reloaded a na konci to začalo v cyklu házet nějaký TFTP error, skákala tam nějaká IP adresa a error. Nemohla by to být nějaká chyba? Já do toho tolik nevidím, ale vám by to mohlo napovědět.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu