Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, tímto bych chtěl upozornit na uživatele AndyFTW, který nabízel zde na foru cca před 3 mesíci slot na GTA 4, za slot jsem mu zaplatil ten den a po několika dnech a výmluvách z jeho strany jsem pochopil, že něco není v pořádku... Vygooglil jsem si o tomto člověku všechno, od facebooku po adresu a telefonní číslo, volal jsem jeho otci kontaktoval jsem ho na FB několikrát ale až poté co zjistil, že jsem mluvil s jeho nevlastním otcem mi odepsal stylem, že mě chtěl okrást, že nemá moc peněz a že si vybral nesprávného člověka a že mi peníze do týdne vrátí, prý to slíbil i otci... od té dobe je to další měsíc a peníze stále nemám, nyní se mnou nekomunikuje ani otec takže mi asi nezbývá nic jiného, než to řešit s policii. TAKŽE POZOR NA TOHOHLE HAJZLA !! https://www.facebook.com/andrei.shibaev , bohužel jsem z Třince a to hovado je z Prahy jinak bych ho už dávno navštívil osobně ... Ještě bych chtěl poprosit adminy, zdali by mi nemohli zjisti IP adresu dotyčného. děkuji

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu