Mr Crazy Odesláno Listopad 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2007 Poradil by nekdo jak tam dostanu obraz? Videl jsem nejakej 5 in 1 cable, ten sice ma VGA konektor, ale nevim, jestli by mi sel do NTB, kdyz na nem mam pouze VGA vystup (output). Nevi nekdo? Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Listopad 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2007 na monitor ntb nic externiho nepripojis.. musi to vzdy bezet pres grafarnu notesu.. tzn. pres OS v notesu.. takze leda nejakym softikem pres USB.. ale primo externe NIKDY NIC.. nema IN, pouze OUT.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cvak01 Odesláno Listopad 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2007 Jedině snad kdyby měl TV kartu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Listopad 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2007 Jedině snad kdyby měl TV kartu ... jasne, ale pochybuju ze z X360 budes vest obraz koaxialem.. a kompozitnim? no.. taky tezko.. proste je to nerealne, ntb na to neni delany, s tim nekdo nepocital :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ogami Odesláno Listopad 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2007 proc koaxialem? pokud se nepletu staci s-video, kabel z xboxu existuje snad, externi usb tuner napr od leadteku ma taky potrebnej vstup. nicmene mi to pride krapet divoke, cena noveho lcd nebude o moc vetsi nez tuner a kabel, kvalita obrazu taky nebude nejlepsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mr Crazy Odesláno Listopad 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2007 proc koaxialem? pokud se nepletu staci s-video, kabel z xboxu existuje snad, externi usb tuner napr od leadteku ma taky potrebnej vstup. nicmene mi to pride krapet divoke, cena noveho lcd nebude o moc vetsi nez tuner a kabel, kvalita obrazu taky nebude nejlepsi.asi mam tuner o kterem mluvis, svideo to prej ma, ale ja jsem tam dostal jen redukcio na koax, ale jit by to melo, protoze se to v programu prepina, mam presne Winfast dtv dongle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ogami Odesláno Listopad 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2007 obavam se, ze ten tvuj tuner ani zadny av input nema. musel by si mit treba tento, bohuzel to neni digital: http://www.leadtek.cz/image/LeadtekWinFastPalmTopTVschema.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mr Crazy
Poradil by nekdo jak tam dostanu obraz? Videl jsem nejakej 5 in 1 cable, ten sice ma VGA konektor, ale nevim, jestli by mi sel do NTB, kdyz na nem mam pouze VGA vystup (output). Nevi nekdo? Diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts