LeeR Odesláno Prosinec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2013 Zdravim mel bych dotaz na PSN jak funguje to PS plus spise ty hry u kterych tam je napsany free...to si koupis ucet treba na mesic a ty hry si stahnes zadarmo? nebo jak je to? dekuji moc za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vilém Gonzorczyk Odesláno Prosinec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2013 Ty hry si stahnes zadarmo a muzes je hrat mesic zdarma (pokud si je stahnes hned prvni den co budes moct) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LeeR Odesláno Prosinec 4, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2013 Ty hry si stahnes zadarmo a muzes je hrat mesic zdarma (pokud si je stahnes hned prvni den co budes moct) Jasny takze proste hru muzes hrat po dobu platnosti clenstvi?..... Dekuji ti moc za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LeeR Odesláno Prosinec 4, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2013 a jeste jeden dotaz dostal jsem k vite voucher na hru kterou jsem si stahnul ale ted bych ji kvuli mistu potreboval vymazat...budu si ji moc kdykoliv zase zadara stahnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Honza222 Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 Ano budeš moct, musíš jí mít v download listu na ps store což už máš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vilém Gonzorczyk Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 Nene, ne po dobu platnosti clenstvi.. dam priklad, PS+ hry zdarma jsou napriklad od 1.12 do 1.1, po to dobu muzes hrat ty hry, dalsi mesic zase budou jine hry ktere budes moct hrat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 seth123 Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 Zdravim mel bych dotaz na PSN jak funguje to PS plus spise ty hry u kterych tam je napsany free...to si koupis ucet treba na mesic a ty hry si stahnes zadarmo? nebo jak je to? dekuji moc za odpoved hry z PS+ můžeš hrát celou dobu předplatného a bez obav se k nim vracet, po vypršení, ti hry přestanou fungovat, pokud si prodloužíš členství, ty hry které jsi stálh předtím ti zase začnou fungovat a skočí na top v download listu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 Nene, ne po dobu platnosti clenstvi.. dam priklad, PS+ hry zdarma jsou napriklad od 1.12 do 1.1, po to dobu muzes hrat ty hry, dalsi mesic zase budou jine hry ktere budes moct hrat.. to je nesmysl, hry můžeš hrát po celou dobu platnosti pluska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vilém Gonzorczyk Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 Aha, tak sorry, tak sem to ja spatne pochopil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LeeR Odesláno Prosinec 5, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 aha tak ok diky moc lidi!! tak ho na tem mesic skusim a potom uvidim jestli si to prodlouzim ale koukal jsem a docela se to vyplati podle meho.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vilém Gonzorczyk Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 LeeR, tak je to takle: Nanaki: Můžeš hrát hry po celou dobu placení pluska, pokud je máš buď přímo stažené, nebo aspon v download listu. Tedy příklad: Koupíš si přávě teď plusko. Teď je zdarma Dragon's Dogma. Hru si stáhneš a můžeš ji hrát. Až hra třeba příští měsíc z nabídky zmizí, pořád ji můžeš hrát, pokud si plusko budeš platit dál. Ale hry ktere byly v PS plus pred rokem si uz nezahrajes pokud tam nebudou znova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 Baba, kdo dřív přijde, ten má víc her. Já mám plusko už téměř dva roky a mám tolik her, že nevím co snima :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
LeeR
Zdravim mel bych dotaz na PSN jak funguje to PS plus spise ty hry u kterych tam je napsany free...to si koupis ucet treba na mesic a ty hry si stahnes zadarmo? nebo jak je to? dekuji moc za odpoved
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.