USM Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 Zdravím Chtěl bych se zeptat zda nevadí že budu mít na jedné konzoli US a CZ účet.Omlouvám se za tuto otázku,je poněkud zastaralá,ale já potřebuji US účet teprve teď.:cheesygrin: Děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 nevadí :) můžeš mít jakýkoliv chceš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USM Odesláno Prosinec 5, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 Určitě,mám na mysli když už CZ účet mám a na dalším profilu si vytvořím US účet aby z toho nebyl ban nebo tak něco. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 mám na jedné konzoli cz, pl, gb, us a dalších 5 cz účtů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.