pozitro Odesláno Prosinec 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2013 Čáu, šel by někdo do toho? Byl bych raději pro US Store kvůli ceně, ovšem nebude to v CZ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrzlamal Odesláno Prosinec 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2013 (upraveno) Ahoj, já bych do toho určitě šel, akorát jsem teda nikdy žádnou hru na půl nekupoval, což je první problém, a druhej problém je ten, že nevím jak bych se ti zaručil, aby sis nemyslel, že tě chci nějak obrat, když jsem tady novej.. Ale registroval jsem se právě kvůli tomu, že bych se tady poptal jestli by někdo nechtěl koupit Gran Turismo 6 na půl.. Tak dej kdyžtak vědět, dík. EDIT// Když by jsi mi vysvětlil co a jak, tak můžu zaplatit hru já. Upraveno Prosinec 6, 2013 uživatelem petrzlamal edit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Prosinec 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2013 GT6 v electroworldu 999, na sloty se vykašlete, CZ dubing Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrzlamal Odesláno Prosinec 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2013 Dweightee888 nojo, ale za poštovné máš další stovku = 1100 Kč, a za 60 dolarů to můžeš stáhnout pohodlně doma z PSN. A zrovna po tom dabingu nebo krabičce nějak netoužim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Prosinec 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2013 Prd, je tam myslím doprava zdarma nebo vyzvednuti na prodejne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Prosinec 6, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2013 CZ nepotřebuju, naopak budu rád, že si vylepšim aj :) Slot se pak dá taky prodat. Jde o to, že nejsem v čr, tak jinou možnost nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.