Lovefist_88 Odesláno Prosinec 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2013 zdravím, mám problém s tím, že když chci propojit svoje PC s monitorem Philips 227EL kabelem HDMI-DVI. jelikož v monitoru nejsou HDMI konektory, tak jsem zvolil tuto variantu, ale obraz je černý bez signálu. nějaké řešení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 snake33 Odesláno Leden 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2014 Pokud je zdrojem GPU na základní desce a máš tam trojici konektorů D-SUB,HDMI,DVI. Pak musíš v biosu nastavit jaký digitální výstup chceš používat. Většinou je to - jeden analogový a druhý digitální (nastaveno uživatelem, HDMI nebo DVI). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Lovefist_88
zdravím, mám problém s tím, že když chci propojit svoje PC s monitorem Philips 227EL kabelem HDMI-DVI. jelikož v monitoru nejsou HDMI konektory, tak jsem zvolil tuto variantu, ale obraz je černý bez signálu. nějaké řešení?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.