Fordy13 Odesláno Prosinec 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2013 Zdravím, chtěl bych požádat, zda někdo nemáte schéma kabelů v Kinectu ke Slim verzi Xboxu (napájení z USB). Mám Kinect bez druhé poloviny kabelu (té s koncovkou) a snažil jsem se opravit ho, leč marně... V USB 2.0 jsou kabely 4 (Napájení 5V, D-, D+ a zem) ale v kabelu ke Kinectu je kabelů pět (červený, černý, hnědý, zelený a bílý). Tímto prosím o nějakou radu, jak Kinect zprovoznit, resp. přidělat k němu kabel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fordy13 Odesláno Prosinec 9, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 Nikdo neví co s tím? :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anubis1 Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 Cau, mrkni na toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fordy13 Odesláno Prosinec 9, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 Na to jsem již koukal, ale jak jsem již psal, můj kinect obsahuje pouze 5 vodičů. A i kdyby, tak netuším kde sehnat koncovku. Díky za snahu. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Fordy13
Zdravím, chtěl bych požádat, zda někdo nemáte schéma kabelů v Kinectu ke Slim verzi Xboxu (napájení z USB).
Mám Kinect bez druhé poloviny kabelu (té s koncovkou) a snažil jsem se opravit ho, leč marně...
V USB 2.0 jsou kabely 4 (Napájení 5V, D-, D+ a zem) ale v kabelu ke Kinectu je kabelů pět (červený, černý, hnědý, zelený a bílý).
Tímto prosím o nějakou radu, jak Kinect zprovoznit, resp. přidělat k němu kabel.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.