RingMan Odesláno Prosinec 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2013 zdá se, že mi odešlo bluetooth. konzoli jsem zapnul ovladačem, ale pak už se s ním nešlo připojit, leda kabelem, takže předpokládám, že odešel bluetooth modul. má s tím někdo zkušenost? mám rovnou koupit náhradní z ebay, konzole je CECHC, prodávají tam CECHC, a vyměnit ho nebo se to dá spravit jinak, když mi wifi funguje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RingMan Odesláno Prosinec 8, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2013 zdá se, že existuje řešení. zmáčknout to reset tlačítko na ovladači a znovu ho připojit. koho by to napadlo, že? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke93 Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 to reset tlacitko me nikdy nenapadlo :D vzdycky jsem jen napojil kabel do ovladace, zapl ps pak zapl ovladac odpojil kabel a vsechno jelo jak melo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RingMan Odesláno Prosinec 9, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 mě to taky nenapadlo, protože s PC jsem ovladač spároval v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.