Stewe12 Odesláno Listopad 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2007 Zdravím, zajímalo by mě jestli existuje nějaký program pomocí kterého lze stahovat Torrenty přes PSP a nějaký download manager, kde se dá stahování pozastavit a zase pustit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marr Odesláno Listopad 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2007 omfg,tohle je to toppic,koukni na stahuj.cz,tam jich je hodně,nejlepší je UTorrent,ale je jich víc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bedbord Odesláno Listopad 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2007 omfg,tohle je to toppic,koukni na stahuj.cz,tam jich je hodně,nejlepší je UTorrent,ale je jich víc... no pochybuju že uTorrent spustíš na psp ---tenhle topik t už byl a nic takvýho se nnenašlo .. a ani není .. co já vim ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marr Odesláno Listopad 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2007 no pochybuju že uTorrent spustíš na psp---tenhle topik t už byl a nic takvýho se nnenašlo .. a ani není .. co já vim ... jo aha nevšim sem si že chce torrenty stahovat přes PSP,sem myslel že je chceš tahát normálně:D:D,sry,myslim že to nejde...že takovej žádnej program neni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Stewe12 Odesláno Listopad 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2007 Toho sem se bál:( A ty HB prohlížeče internetu asi taky nemají nějakej jednoduchej download manager. BTW. uTorrent používám na PC;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hipox Odesláno Listopad 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2007 Na psp se ti podaří stáhnout mp3ku, demíčko, možná obrázek ale na torrent neni stavěnej, navíc by si neporadilo kam ho uložit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hojas86 Odesláno Listopad 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2007 ja pres HB prohlizec Links taham normalne iso hry primo do slozky iso ze stranky kopy.psp-share.net a celkem se to da Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Stewe12 Odesláno Listopad 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2007 Hojas86: Fakt díky!:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Stewe12
Zdravím, zajímalo by mě jestli existuje nějaký program pomocí kterého lze stahovat Torrenty přes PSP a nějaký download manager, kde se dá stahování pozastavit a zase pustit.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts