Dandoo Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 Zdravím, mám taký problém (asi sa niečo podobne tu už preberalo). Prednedávnom som si kúpil GTA4 na Steam a nainštaloval. Vedel som že je nutno sa zaregistrovať na SocialClub a Games For Windows a tak som zhruba vedel čo ma pri inštalácii čaká. SocialClub nebol problém, hra mi beží v poriadku, až na to že keď som sa registroval na GFW tak hra odmietala pripojiť sa na ten účet, všetko som spravil tak ako som mal: registrácia podla pokynov, overenie účtu atď. Pri prihlasovaní v hre mi to napísalo že účet neexistuje, preto som to skúsil znovu a zaregistroval som sa na iný e-mail...s rovnakým výsledkom. Pri tom ako som sa pokúšal v hre prihlásiť tak som ešte aj serialkey zadal, potvrdil a začalo sťahovanie dát o profile. Už naozaj neviem čo mam robiť, pýtal som sa kamarátov ktorím to ide a nevedeli mi poradiť. Mám neoficiálny OS Windows 7 Ultimate. Prosím, poradte mi... Ďakujem Dandoo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.