lamkaxD Odesláno Prosinec 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2013 (upraveno) ZAPNEŠ PS3 SVIETI NA ZELENO NO NEJDE OBRAZ ANI ZVUK ? Tento problém sa dá velmi lahko vyriešiť Potreuješ len 4 mince (1cent) a chladaciu pastu Rozober PS3 návody sú všade....dalej pod obrázkom OTESTOVANÉ-PS3 FAT aj SLIM 1.OČISTI OBA ČIPY (LIEH) 2.NAPASTUJ NANOVO (PRI FAT VERZII RADÍM PORIADNE NAPASTOVAŤ RSX) 3.ULOŽ MINCE NA RSX 4.NAPASTUJ AJ MINCE 5.TROCHU PASTY DAJ AJ MEDZI TIE MINCE 6.ZLOŽ A JE TO HOTOVÉ OBRÁZOK JE IBA NÁZORNÁ UKÁŽKA !!! Upraveno Prosinec 10, 2013 uživatelem lamkaxD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Prosinec 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2013 naco su tam mince? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lamkaxD Odesláno Prosinec 10, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2013 neviem ani neviem ako ma to napadlo ale pomáha to mne to pomohlo aj kamošovi aj dalším 2 čo o nich viem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
isquash Odesláno Prosinec 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2013 Kvůli většímu přítlaku mezi chladičem procesoru a heatsinkem. Já to zkoušel u mého PS3 fat a zatím nepomohlo - měl jsem málo pasty. Mám o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lamkaxD Odesláno Prosinec 19, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2013 POZOR !!! nie vždy to pomôže ak nepomôže konzole už nepomôže nič :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lamkaxD Odesláno Prosinec 19, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2013 ja to mám odskúšané na svojej PS3 SLIM CECH2004B tiež som mal ten problém a vlastne tak to aj niako vzniklo a miesto mincí (kvôli lepšiemu chladeniu) si zožeň niaky medený pliešok :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Prosinec 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2013 Některé ps3 fat mají problém, že CPU nedoléhá na chladič a konzole se po minutě vypne. Doporučuji tohle a může to pomoct i tady : http://www.ebay.co.uk/itm/Play-Station-3-PS3-copper-shim-mod-2-pieces-/120757258530?pt=Computing_ComputerComponents_Fans_Heatsinks_SR&hash=item1c1db18922 Na ebay se to dá najít i levněji, kupoval jsem to myslím za $4 i s poštovným. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.