vrana.p Odesláno Prosinec 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2013 Zdravím, chtěl bych se zeptat, nejde nějak obejít nutnost zadávat číslo kreditní karty na PS+? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Prosinec 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2013 Co já vím tak ne, nebo zkus nejdříve v "account management" vypnout funkci "automatic funding", možná to chce kreditku kvůli tomu, že je defaultne nastaveno na yes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrana.p Odesláno Prosinec 12, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2013 Ne-e je to nastavené na Off, a stále to vyžaduje informace o kreditní kartě :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Prosinec 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2013 Co to obejít předplacenou kartou na ps+ ? http://prislusenstvi-herni-konzole.heureka.cz/playstation-plus-365-day-subscription/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrana.p Odesláno Prosinec 12, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2013 Přesně tu kartu mááám! (na 30 dní), ale když zadám to číslo, vyskočí tabulka "Pokud chcete využívat, musíte zadat informace k vaší kreditní kartě" Bez toho mě to nepustí dál .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RingMan Odesláno Prosinec 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2013 protože v podmínkách je, že pro měsíční zkušební musíš zadat kartu, aby ti to potom mohli automaticky prodloužit, pokud to nevypneš. v podmínkách u kuponu na 90 dní nic o kartě není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Prosinec 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2013 Přesně tak, karta na 90 a 360 dní tohle nemá. Tu na 30 dní jsi koupil nebo dostal jako promo k něčemu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrana.p Odesláno Prosinec 12, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2013 Okej, takže zakoupím na 90 dní a nebudu muset zadávat žádné čísla kreditky nebo jiné info?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Prosinec 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2013 já nechápu v čem je takový problém? Nemáš kreditku?Já už to takhle dělal několika lidem, přihlásil se na jejich účet, zadal kartu, aktivoval a odebral..nejlevnější řešení pokud už máš kartu na měsíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.