chipik Odesláno Prosinec 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2013 Zdravým ví někdo jestli Ps move bude kompatibilní i s ps4 a stejně tak dálkový ovladač co mám k ps3 a dále mikrofony co mám k sing star? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kasaco10 Odesláno Prosinec 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2013 Myslim si ze Move nebudes potrebovat, je tam vylepsena kamera, ktera nepotrebuje ovladac. Je to jako Kinect od Xbox. Ovladas asi taky neklapne..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 chipik Odesláno Prosinec 13, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Tak hlavně mi jde o pistoli pokud jí killzone4 podporuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkVoid Odesláno Prosinec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2013 PS Move je samozřejmě kompatibilní i s PS4 a už ho využívá i první hra - Angry Birds Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
chipik
Zdravým ví někdo jestli Ps move bude kompatibilní i s ps4 a stejně tak dálkový ovladač co mám k ps3 a dále mikrofony co mám k sing star? Děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.