mike75 Odesláno Prosinec 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2013 (upraveno) Do ps vity jsem dal 8 gb kartu ale pise mi to ze mam Memory Card Capacity 7632 MB. Stahl jsem si jednu hru Killzone,a uz se mi tam nevejde ani jedno demo ? delam něco spatne ? Upraveno Prosinec 12, 2013 uživatelem mike75 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Keles Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Žiadna karta nemá takú kapacitu ako sa udáva. Vždy je o niečo menšia. No a killzone je skrátka veľká hra preto ti tam už nič nevojde. Neoplatí sa kupovať malé karty. Treba vždy radšej kúpiť čo najväčšiu aj keď cena môže odrádzať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LeeR Odesláno Prosinec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2013 No ja nevim ale mam taky 8Gb kartu a taky tam mam Killzone a ktomu tam mam 3 dema..koukni se jestli tam nemas pripraveny na stahovani neco jinyho to jestli se nepletu rezervuje misto na karte...protoze Killzone ma kolem 5,5Gb tak byse ti tam melo neco vejit...ale stou kartou ma Keles pravdu! nikdy tam neni tolik kolik pisou a to je u vsech karet a i u HDD ja mam exterak 1Tb a ma 930Gb....skus kartu zformatovat a stahni si znova Killzone a uvidis.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mike75 Odesláno Prosinec 21, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2013 Jo,ja toho killzona mel stahnutyho 2 x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mike75
Do ps vity jsem dal 8 gb kartu ale pise mi to ze mam Memory Card Capacity 7632 MB. Stahl jsem si jednu hru Killzone,a uz se mi tam nevejde ani jedno demo ? delam něco spatne ?
Upraveno uživatelem mike75Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.