Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Skutečné ceny na App Store


oboda7

Otázka

Zdravím všechny,

chci se zeptat, jak fungují platby na App Store. Včera jsem koupil aplikaci za 0,89 euro, ale na kartě jsem měl blokovaný 3x 57Kč, pak jsem skusil koupit jinou aplikaci za stejnou cenu a odečetli mi to jednou 47Kč.

Někde jsem čet, že tím Apple jen kontroluje dostatečnou částku na kartě a že se peníze buď vrátí nebo odečtou při dalším nákupu, je to pravda?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Mam takovej pocit ze jakmile zadas do nastaveni svoji kreditku nebo platebni kartu tak se ti tam zablokuje urcite castka. Driv jsem delaval nakupy tak ze jsem pred kazdym nakupem zadal cislo kreditky a po nakupu jsem ji smazal. Ale byla to blobost protoze pri kazdem pridani a odebrani kreditky se mi tam zablokovaly dalsi a dalsi penize proto uz ted ji tam na trvalo.

Jo a ty prachy budou blokly asi mesic a pak by to melo byt v pohode. Tenkrat jsem se na to ptal v bance.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Ok díky, a ještě jedna otázka, kdyý už jsme u toho....jde něja nastavim, abych v App Storu pokaždé, když chci něco koupit, aby se mě to zeptalo na heslo nebo něco podobného (nějaá ochrana), pučuju iPad bráchovy a ten furt něco sosá, a když jednou něco koupim tak už nemusím ani při nákupu nic zadávat, prostě klinku na "buy" a je to. To mě strsuje, když ho má brácha :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

No byt tebou tak mu to nepujcuju :-D ale to asi nepujde vid ;-)

Ale jinak by to melo byt podle me defaultne nastaveny tak ze pred nakupem se te to musi zeptat na apple id ale pak nejakej cas (nevim jak dlouho mozna 15 - 30 minut) to jde bez hesla.

Dalsi vec jak se chranit je pouzivat parents lock (nastaveni > obecne > omezeni) kde si das heslo a zakazes ci povolis co chces aby delal. Muzes mu treba zakazat mazani ci instalaci aplikaci a pochopitelne i nakupy. To omezeni vzdycky zapnes az mu budes ipad pujcovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu