Dejdinho Odesláno Prosinec 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2013 Zdravím, nedávno jsem si kupoval ps3 a čekal jsem výbornou grafiku u her. Ale když jsem šel hrát GTA V tak mi grafika přišla hrozná, při pohledu do dálky na město to vypadalo jako kdybych hrál jakoukoliv hru na pc na low. To samý u The last of us. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Prosinec 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2013 a co cekas ? od HW staryho 7 let, nahodou GTA V vypada suprove az na to vykreslovani a TLOU jeste lip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MagorX Odesláno Prosinec 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2013 No GTA V a hlavne Last of Us je uplna pecka a po grafické stránce zcela dostačující halvně u Lst of Us je grafika krasna,pestra paleta barevm ,ale hlavně to je hra her.Nádherny přiběh sežen si ještě uncharted 3 to je taky bezva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Dejdinho
Zdravím, nedávno jsem si kupoval ps3 a čekal jsem výbornou grafiku u her. Ale když jsem šel hrát GTA V tak mi grafika přišla hrozná, při pohledu do dálky na město to vypadalo jako kdybych hrál jakoukoliv hru na pc na low. To samý u The last of us.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.