Hawli Odesláno Prosinec 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2013 Zdravím. Včera jsem koupil PS3 od známého který je už nehrál. Nehrál na nich nikdy moc. Přijel sem k němu, zkusil hru pučenou od kamoše a ta běžela v klidu. Tak sem to koupil, dneksa zapojit, vyzkoušel jestli mi to načte NAS diskový pole co mám doma a všechno OK. pak sem si chtel založit učet na PSStore ale chtelo to po mě update. tak jsem ho udělal a regnul se. Pak přišli na řadu hry. Tak jsem tam strčil uplne stejnou hru jako u toho známýho ale vubec nic se neděje. Modrá dioda parkra zabliká a pak nic a takový to kolečko nahoře v pravý rohu orazovky se porad točí. Můžete mi poradit prosím. Díky moc. EDIT: zkusil jsem je zformátvat a hodit do defaultního nastavení ale nepomohlo to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Prosinec 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2013 Máte fat nebo slim ? Myslím, že to tím update nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hawli Odesláno Prosinec 12, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2013 mám PS3 FAT. taky si myslím že by to na to nemelo mít vliv... nějaká rada?? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lamkaxD Odesláno Prosinec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2013 LASER !!! vymeň ho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.