oblivionrpg Odesláno Prosinec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2013 Ahojte, nemáte taky problém s připojení na internet? Wifi to najde, IP adresu si taky vezme, ale internet connection FAILED.. Na chvíli se to před chvílí rozjelo a stáhl se update, ale jinak vůbec nic... Nemůže být problém s PSN? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rekwon1 Odesláno Prosinec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2013 PSN stím nebude mít nic společného,jestli si stáhl a nainstaloval update tak skus konzoli ještě jednou restartovat ,mě se po updatu taky najednou odpojila od internetu ,ale pak už to bylo v pohodě. Ještě by jsi mohl mít problém s wifi routrem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 slavia440 Odesláno Prosinec 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2013 Měl jsem stejný problém. Poprvé jsem to zapnul, stáhnul se patch a potom IP ok, ale internet connection failed. Zkusil jsem hodit jinej router a vše je ted ok :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
oblivionrpg
Ahojte, nemáte taky problém s připojení na internet? Wifi to najde, IP adresu si taky vezme, ale internet connection FAILED.. Na chvíli se to před chvílí rozjelo a stáhl se update, ale jinak vůbec nic... Nemůže být problém s PSN?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.