kasaco10 Odesláno Prosinec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2013 Nevite, kde zmenit Avatar jestli to vubec jde ???:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fenri Odesláno Prosinec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2013 (upraveno) Vlezeš v PS4 menu do svého profilu a tam hned tuším první políčko pod obrázkem, tuším že to bylo něco jako upravit profil a tam by měla být možnost na změnu avatara. Jsem to zrovna tak o víkendu dělal. Nebo myslím že je to i v nastavení pod PSN záložkou nastavení profilu. Upraveno Prosinec 16, 2013 uživatelem Fenri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kasaco10 Odesláno Prosinec 16, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2013 ok, diky :D zkusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fenri Odesláno Prosinec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2013 Zkus, snad si to pamaatuju spravne, nejsem ted u stroje :D Kdyby ne tak napis, to vyzjitim doma lepe pokud jsem to blbe napsal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kasaco10 Odesláno Prosinec 16, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2013 Zkus, snad si to pamaatuju spravne, nejsem ted u stroje :D Kdyby ne tak napis, to vyzjitim doma lepe pokud jsem to blbe napsal :) napsal si to presne.Uz mam zmeneno ;-) diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fenri Odesláno Prosinec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2013 napsal si to presne.Uz mam zmeneno ;-) diky Tak fajn, neni zac :) Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kasaco10
Nevite, kde zmenit Avatar jestli to vubec jde ???:bash:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.