spleskin Odesláno Prosinec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2013 hoj, bando, mám dotaz : Bude PSV sloužit, jako plnohodnotný ovladač, nebo se bude používat pouze k remote play ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mike55 Odesláno Prosinec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2013 U FIFY to jde. U ostatních her nevím, ale myslím, ze to bude fungovat, kdyz si to prodáš do zařízení. Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 spleskin Odesláno Prosinec 16, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2013 já že právě mám vitu, a mam konzoli s 1 ovladačem :D a koukal jsem, že třeba u assasina neni remote play, a u Killzone je. Tak si myslím že to bude asi jen pro remote play :( Na vitu mam super držák. a ps 4 zabalený v balícím papíru :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
spleskin
hoj, bando, mám dotaz :
Bude PSV sloužit, jako plnohodnotný ovladač, nebo se bude používat pouze k remote play ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.