mariyo Odesláno Listopad 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2007 Milí přátelé. Nevím zda už to tady bylo.. Prosím vás co znamá nová služba HOME která se tu brzy objeví??? Nejsem žádná lama ale někde jsem se o tom doslechl a uniklo mi co tato služba nabízí. Děkuju za odpovědi :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Miroslav Humeš Odesláno Listopad 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2007 Je to takový tvůj virtuální svět. Můžeš zde prováďet:1)můžes s ostatníma lidma (kecat pomocí klávesnice ale i pres hansfree) 2)můžeš si vytvořit svoje vlastní prostředí (různé vybavení bytu=široká škála možností) 3)zvláštní funkce tzv.Psp.-nemuzes na nem hrat ale slouzi k presouvani po celem objektu:herní cast,tvuj dum a jeste neco 4)můžeš se virutálně opít,skamarádit se s jinymi hraci. 5)je zde tzv.sin slavy v teto síni jsou tvoje dosavadní uspechy na ps3 dokoncene hry atd... 6)vytvoříš si vlastniho avatara!!!! TOTO JE JENOM ZLOMEK TOHO CO SLUZBA HOME NABÍZÍ DÁVÁM JESTE VIDEO NA UKAZKU: P.S tu prezentaci předvádí sám Phil Harrison Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 corvette Odesláno Listopad 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2007 Ve zkratce je to pro lidi ktery neumi zit normalnim zivotem vsechno de na net a na obrazovky je to jako by si zil virtualne nemusis chodit s kamosema ven nebo nekam jinam staci zapnout PS3...asi je to dobry pro introverty a naky lidi co sou do toho zazrany...nam ostatnim si staci kvalitne zahrat super hry a pak jit s kamosema kecat o PS3 "na zivo" .... :)) pripada mi to hezky udelany ale pro me nic moc (nerikam ze to neni dobra sluzba...ale...tohle uz je fak trochu "moc" ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mariyo Odesláno Listopad 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 dobře dík..zní to zajímavě :) a kdy že to příjde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kingondra007 Odesláno Listopad 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 to sem ani nevjedě že se něco takovího bude konat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mariyo
Milí přátelé. Nevím zda už to tady bylo.. Prosím vás co znamá nová služba HOME která se tu brzy objeví??? Nejsem žádná lama ale někde jsem se o tom doslechl a uniklo mi co tato služba nabízí. Děkuju za odpovědi :roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.