Karliczek Odesláno Prosinec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2013 Zdar daruji takzvané klíče pro hosty na Diablo III, WOW a Starcraft II. Za kladnej iTrader se zlobit nebudu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hackys Odesláno Prosinec 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2013 Mohl bych dostat dvě pozvánky do diabla? Oplatím hodnocením :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karliczek Odesláno Prosinec 22, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2013 Mám od každý hry jednu pozvánku ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Prosinec 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2013 No teda nechci ti to kazit ale diablo tu karticku ani mit nemusis kdyz si udelas blizzard acc tak to tam je zdarma Nicmene karticky mam nejaky taky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karliczek Odesláno Prosinec 22, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2013 Tak já ty karty měl v datadisku ke Starcraftu a vzhledem k tomu že Diablo mám koupený a Wow nehraju chtěl jsem to někomu dát takže asi tak ;-) Odesláno z mého LT26i pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.